Marcus & Martinus: “Το timing ήταν τέλειο και νιώσαμε ότι είχαμε το τραγούδι για το Melodifestivalen φέτος!” | Αποκλειστική Συνέντευξη

Ο Ανδρέας Παπαγιαννάκης και το EurovisionFun διαπιστεύθηκαν από το SVT να ακολουθήσουν στο φετινό τούρ του Melodifestivalen για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στην πόλη της Στοκχόλμης, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με ανθρώπους που εμπλέκονται στο φετινό διαγωνισμό του Melodifestivalen μεταξύ των οποίων και οι Marcus & Martinus οι οποίοι μας υποδέχτηκαν στα κεντρικά της δισκογραφικής τους, Universal Sweden, και μίλησαν μαζί μας σε μία αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Οι Marcus & Martinus είναι πραγματικά “Αξέχαστοι“, έκαναν το ντεμπούτο τους πέρυσι με το τραγούδι “Air“, φέτος με το τραγούδι “Unforgettable“, γραμμένο από την ίδια ομάδα με πέρυσι και στοχεύουν στη νίκη. Πέρυσι ήρθαν δεύτεροι μετά τη Loreen, η οποία κατέληξε να κερδίσει τη Eurovision για δεύτερη φορά με το τραγούδι “Tattoo“. Πώς αισθάνονται που επιστρέφουν ένα χρόνο αργότερα μετά το ντεμπούτο τους;

“Νιώθω πολύ καλά. Είναι τέλειο που επιστρέφουμε και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη φετινή χρονιά και το φετινό τραγούδι. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό.”

Οι Joy Deb, Linnea Deb, Marcus Gunnarsen, Martinus Gunnarsen και Jimmy “Joker” Thörnfeldt ήταν η ομάδα πίσω από τη συμμετοχή τους πέρυσι. Τώρα η ίδια ομάδα υπέγραψε το φετινό τραγούδι. Οι Marcus & Martinus μας λένε λίγα περισσότερα για το “Unforgettable“:

“Λοιπόν, είναι κάπως το ίδιο vibe με το Air, αλλά πιο άγριο και πιο σκοτεινό, νομίζω. Και θα είναι ένα μεγάλο σόου όταν θα το δείτε. Μπορείτε να χορέψετε. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό τραγούδι για να το ακούς όταν γυμνάζεσαι επίσης. Έτσι, είναι σαν ένα τραγούδι που σου δίνει motivation.”

Η Mellopedia, γράφει ότι οι Marcus & Martinus θα έχουν “υψηλής τεχνολογίας τοίχους και χορευτές” στη σκηνή τους. Δεν θέλουν να πουν πολλά προφανώς, επειδή δεν έχουν ερμηνεύσει ακόμα το τραγούδι ζωντανά για το κοινό:

“Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πάρα πολλά ακόμα, επειδή δεν έχουμε κάνει ακόμα την εμφάνιση μας. Το μόνο που θα πω είναι ότι θα χρησιμοποιήσουμε τοίχους και θα είναι τόσο τέλειο. Απλά υπομονή και θα δείτε.”

Μεταξύ των διαγωνιζόμενων καλλιτεχνών στον πέμπτο προκριματικό που θα διεξαχθεί στο Karlstad της Σουηδίας, σχολίασαν τους Medina, οι οποίοι διαγωνίζονται στον ίδιο προκριματικό με αυτούς:

“Ξέρω ότι είναι πολλοί άψογοι καλλιτέχνες και συγκεκριμένα γνωρίζουμε τους Medina από πριν και νομίζω ότι το τραγούδι τους θα έχει τέλεια vibes. Έχω ακούσει κάποιες φήμες για το τραγούδι, οπότε θα είναι φανταστικό όταν τελικά το δω. Θα είναι τελευταίοι στον τελευταίο προκριματικό, οπότε υποθέτω ότι αυτό είναι ένα σημάδι.”

Αντίθετα, οι Marcus & Martinus θα ανοίξουν την παράσταση αυτό το Σάββατο. Θέλουν να ξεκινήσουν την παράσταση “με ένα δυνατό χτύπημα”. Προσθέτουν:

“Θέλουμε ο κόσμος να νιώσει την εμφάνισή μας και τα πάντα και ελπίζουμε ότι ο επόμενος καλλιτέχνης θα κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι να έρθουν οι τελευταίοι, οι Medina. Έτσι, νομίζω ότι είναι καλό να βγάλουμε μη νιώσουμε πίεση μόνο και μόνο για να εμφανιστούμε πρώτοι το Σάββατο και να δώσουμε μια καλή εμφάνιση και στη συνέχεια θα χαλαρώσουμε και θα απολαύσουμε τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.”

Μπορεί κανείς να καταλάβει ότι αγαπούν πολύ το Melodifestivalen, γι ‘αυτό επιστρέφουν φέτος αμέσως μετά το ντεμπούτο τους. Μας λένε περισσότερα για την αγάπη τους για το Melodifestivalen:

“Αγαπάμε το Melodifestivalen. Δεν ξέραμε ότι το Melodifestivalen ήταν τόσο μεγάλο γεγονός πέρυσι όταν συμμετείχαμε. Απλά το αγαπήσαμε και ήταν δύσκολο να πούμε όχι τη δεύτερη φορά. Νιώσαμε ότι το timing ήταν τέλειο και νιώσαμε σαν να είχαμε το τραγούδι για το Melodifestivalen.

Τι γίνεται όμως με τη Νορβηγία και το Melodi Grand Prix; Ποιες είναι οι σκέψεις τους για τον εθνικό τελικό της χώρας τους;

“Αν πρόκειται να συμμετέχουμε στη Νορβηγία στο Melodi Grand Prix, πρέπει να είναι πολύ καλό το timing. Γιατί αυτή τη στιγμή είναι το τέλειο timing για εμάς να είμαστε στο Melodifestivalen. Είμαστε εδώ, δουλεύουμε εδώ. Όλα συμβαίνουν εδώ τώρα, οπότε ταίριαξαν όλα για εμάς. Έχουμε υπογράψει εδώ στη σε δισκογραφική στη Σουηδία με την Universal Music Sweden. Η μουσική μας διαχείριση είναι στη Σουηδία και τα πάντα. Οπότε όλα έχουν νόημα.”

Έχουν ήδη προγραμματίσει πολλά για φέτος. Ξεκίνησαν τη χρονιά τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο πήγαν σε μια σκανδιναβική περιοδεία αρένας που μόλις τελείωσαν. Τώρα κάνουν Melodifestivalen και στη συνέχεια σχεδιάζουν ήδη μια ευρωπαϊκή περιοδεία για το φθινόπωρο.

“Η περιοδεία που κάναμε μόλις τώρα ονομαζόταν “We Are Not The Same Pt1”. Και τώρα θα κάνουμε το Melodifestivalen. Και μετά για το δεύτερο μέρος, θα είναι γύρω στο καλοκαίρι ή μετά το καλοκαίρι και θα πάμε στην Ελλάδα, θα πάμε σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Για το Melodifestivalen δεν έχει μεγάλη σημασία τι θα κάνουμε με την περιοδεία. Αν φτάσουμε στον τελικό και πάρουμε μια τέταρτη ή τρίτη θέση, δεν έχει σημασία. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε την Ευρωπαϊκή περιοδεία γιατί αυτό έχει προγραμματιστεί από πριν. Αλλά φυσικά, αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στο Melodifestivalen. Και θέλουμε να τα πάμε καλά εδώ.”

Πέρυσι ήρθαν δεύτεροι μετά τη Loreen. Αν υποθετικά κέρδιζαν τη φετινή εκδοχή του Melodifestivalen, πώς θα ένιωθαν εκπροσωπώντας τη Σουηδία, μια χώρα διαφορετική από την πατρίδα τους;

“Λοιπόν, είναι μια χώρα που έχουμε περάσει πολύ χρόνο μεγαλώνοντας, δουλέψαμε εδώ, κάναμε πολλές συναυλίες. Έχουμε πολλές αναμνήσεις. Έτσι είναι σαν το δεύτερο σπίτι μας. Και μας αρέσει πολύ εδώ. Και όπως είπες, είναι πολύ δύσκολο να περιγράψουμε τα συναισθήματα της νίκης όταν δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Αλλά νομίζω ότι θα είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμάς να εκπροσωπήσουμε τη Σουηδία, επειδή είναι τόσο καλοί σε αυτόν τον διαγωνισμό. Και πάντα τα πάνε καλά.”

Τέλος, οι Marcus & Martinus έδωσαν ένα μήνυμα σε όλους τους φαν τους στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς:

“Θέλουμε απλώς να πούμε ότι θα έρθουμε σε εσάς πολύ σύντομα.  ότι εσείς περιμένετε και είστε ενθουσιασμένοι. Και ναι, ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα. Σας αγαπάμε παιδιά. Νέα μουσική έρχεται. Σας αγαπάμε!”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποκλειστική μας συνέντευξη με τους Marcus & Martinus στο βίντεο που ακολουθεί:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον φετινό αγαπημένο σας εθνικό τελικό!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τον μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο εθνικό τελικό: 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *