Silia Kapsis: “H εμφάνιση μου θα είναι δυναμική και γεμάτη ενέργεια!”| Q&A with Silia Kapsis

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε τη χαρά να είμαστε προσκεκλημένοι του ΡΙΚ, της καλλιτεχνικής ομάδας και του City of Dreams του μεγαλύτερου ξενοδοχείου της Κύπρου που είναι και ο χορηγός της φετινής κυπριακής συμμετοχής, στην Λεμεσό προκειμένου να δούμε από κοντά τα γυρίσματα του video clip του Liar, να μιλήσουμε με την Silia και να πάρουμε μία μικρή γεύση από την προετοιμασία όλης της αποστολής!

Όλο το προηγούμενο διάστημα, εσείς μας στείλατε τις δικές σας ερωτήσεις και εμείς το κάναμε πράξη, σε μία αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η Silia στον αρχισυντάκτη του Eurovisionfun, Γιάννη Αργυρίου.

Οι προετοιμασίες στο Los Angeles

“Περάσαμε πολύ καλά αλλά δουλέψαμε σκληρά! Ολοκληρώσαμε τη χορογραφία με τους συνεργάτες μου που είναι και φίλοι μου και τώρα είμαστε έτοιμοι!”

Νιώθει ιδιαίτερη τιμή που εκπροσωπεί την Κύπρο στην ηλικία των 17 αλλά και πολύ χαρά που σε τόσο νεαρή ηλικία θα βρεθεί στον διαγωνισμό της Εurovision.

Αγαπημένες Κυπριακές συμμετοχές

“Αγαπημένη μου συμμετοχή είναι το Fuego από την Ελένη Φουρέιρα! Αγαπώ το τραγούδι αλλά κυρίως την ενέργεια επί σκηνής. Aποτελεί έμπνευση για εμένα και πιστεύω έχουμε αρκετά κοινά. Επίσης, αγαπημένη μου συμμετοχή είναι και αυτή του Andrew Lambrou, γιατί έχει μία φανταστική φωνή και έχουμε το ίδιο background από την Αυστραλία στην Κύπρο!”

Στη συνέχεια μας αποκάλυψε πως το νόημα πίσω από την συμμετοχή “Liar” είναι ένας ψεύτικος κόσμος και το πως πρέπει να βγαίνουμε από αυτόν, να αφήνουμε πίσω τα ψεύτικα σενάρια και να πηγαίνουμε προς την αλήθεια. Ενώ, η ίδια περιέγραψε την εμφάνιση της ως “γεμάτη ενέργεια, δυναμική και διασκεδαστική”!

H Silia φυσικά είναι λάτρης του διαγωνισμού και από μικρή θυμάται να βλέπει τον διαγωνισμό με τον παππού και την γιαγιά και να χορεύει δίπλα από την οθόνης της Eurovision, παριστάνοντας πως είναι στη σκηνή του διαγωνισμού.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της Silia Kapsis παρακάτω:

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε όλη την κυπριακή αποστολή για την πρόσκληση και την φιλοξενία και φυσικά την Silia Kapsis για την όμορφη συζήτηση!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για περισσότερες συνεντεύξεις, reaction video και όλα τα τελευταία νέα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *