Monika Linkytė: “H εμφάνιση στο Λίβερπουλ θα είναι παρόμοια με τον εθνικό τελικό!”| Αποκλειστική Συνέντευξη

Η φετινή εκπρόσωπος της Λιθουανίας στον διαγωνισμό της Εurovision 2023, Monika Linkytė μίλησε αποκλειστικά στο Eurovisionfun και τον Ματάμη Αποστόλη για την συμμετοχή της “Stay” αλλά και τα σχέδια της για τη σκηνή του Λίβερπουλ!

Για την εμπειρία της με τον διαγωνισμό μέχρι στιγμής, η ίδια ανέφερε πως δεν περίμενε να υπάρχουν τόσα Pre-parties αλλά το διασκεδάζει όσο μπορεί αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να παραμείνει επαγγελματίας.

Η Monika φυσικά συμμετείχε και στον διαγωνισμό το 2015 ως ντουέτο και φυσικά μας μίλησε για αυτήν την εμπειρία:

“Η εμπειρία μου στον διαγωνισμό σίγουρα θα βοηθήσει! Την αγάπη που ένιωσα τότε την κρατώ μέσα στην καρδιά μου! Όλα αυτά τα 8 χρόνια, μάζευα εμπειρίες, έγραφα μουσική και έκανα εμφανίσεις και έτσι επέστρεψα και στον διαγωνισμό!”

Για την φετινή της συμμετοχή “Stay”, η Monika ανέφερε:

” Όλοι με ρωτάνε για τους στίχους “Čiūto tūto” και το πόσο catchy είναι! Είναι η δύναμη αυτών των στίχων και το γενικό μήνυμα του τραγουδιού που είναι για την ίαση και τον τρόπο για να ανακαλύψεις τον εσωτερικό σου εαυτό!”

“Η φράση “Čiūto tūto” προέρχεται από την παραδοσιακή μας μουσική! Στο παρελθόν, υπήρχαν στην κουλτούρα μας κάποιες παραδοσιακές τελετές, στις οποίες επαναλάμβαναν αυτά τα λόγια για να πάρουν δύναμη, να συνδεθούν με τη ψυχή τους και να ζήσουν μία καλύτερη ζωή!”

Για τη σκηνική εμφάνιση στη σκηνή του Λίβερπουλ, η ίδια μας αποκάλυψε:

“Θα δείτε κάτι παρόμοιο με την εμφάνιση του εθνικού τελικού και θα παραμείνουμε στις πορτοκαλί αποχρώσεις! Το πορτοκαλί είναι το χρυσό για την Λιθουανία και θέλουμε να επιμείνουμε σε κάτι που συμβολίζει πολλά για την χώρα!”

Στην συνέχεια μας αποκάλυψε πως στον στενό της φιλικό κύκλο έχει άτομα από Ελλάδα και αγαπά ιδιαίτερα την χώρα μας! Επίσης, ως αγαπημένες της συμμετοχές από τον φετινό διαγωνισμό χαρακτήρισε την Ισπανία, την Νορβηγία και την Πορτογαλία αλλά και τα συγκροτήματα από την Ιρλανδία και Σλοβενία που έχουν δεθεί όλο αυτό το διάστημα με τις κοινές τους εμφανίσεις στα Eurovision parties.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη με την Monika Linkytė παρακάτω:

Δείτε ξανά το reaction video της ομάδας του Eurovisionfun για τη φετινή συμμετοχή της Λιθουανίας:

Mη ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023!

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *