Μάλτα: Παρακολουθήστε τα βιντεοκλίπ των φιναλίστ του MESC 2024!

Το Malta Eurovision Song Contest επιστρατεύτηκε ως η μέθοδος επιλογής της συμμετοχής της Μάλτας για τη Eurovision 2024. Ξεκινώντας τον Οκτώβριο με τέσσερις ημιτελικούς, έφτασε επιτέλους η εβδομάδα του τελικού για το MESC 2024.

Το PBS δημοσίευσε απόψε τα μουσικά βίντεο των δώδεκα συμμετοχών που διαγωνίζονται για την εκπροσώπηση του Μαλτέζικου αρχιπελάγους στο Μάλμε. Η παραγωγή των δώδεκα επίσημων βίντεο υποστηρίχθηκε οικονομικά από το PBS, το οποίο απένειμε budget πέντε χιλιάδων ευρώ σε κάθε διαγωνιζόμενο. Αυτούς τους μήνες, οι φιναλίστ είχαν την ευκαιρία να ετοιμάσουν τα μουσικά τους βίντεο, ενώ πολλοί από αυτούς τελειοποίησαν ακόμη και τις συμμετοχές τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βιντεοκλίπ των δώδεκα φιναλίστ, κάνοντας κλικ στα ακόλουθα links:

  1. Miriana Conte – “Venom”
  2. Sarah Bonnici – Loop”
  3. Greta Tude – “Topic (Bla Bla)”
  4. Janvil – “MAN”
  5. Haley Azzopardi – “Tell Me That It’s Over”
  6. Ryan Hili – “Karma”
  7. Erba – “Sirena”
  8. Nathan – Ghost”
  9. Denise – “Mara”
  10. Matt Blxck – “Banana”
  11. Gail – Wildcard”
  12. Lisa Gauci – “Breathe

MESC 2024

Στις 3 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί η τελική βραδιά του MESC 2024, όπου θα δούμε όλους τους φιναλίστ να ερμηνεύουν τα τραγούδια τους σε στούντιο του PBS. Οι εμφανίσεις των διαγωνιζομένων μαγνητοσκοπήθηκαν τον Δεκέμβριο. Μετά τις εμφανίσεις τους, μια κριτική επιτροπή από κοινού με την ψηφοφορία του κοινού θα αποφασίσουν τον εκπρόσωπο του αρχιπελάγους της Μάλτας στον διαγωνισμό.

Επιπλέον, φέτος εκτός από βραβεία για τη δεύτερη και την τρίτη θέση, θα απονεμηθούν βραβεία για τον συμμετέχοντα με το καλύτερο μουσικό βίντεο καθώς και για το καλύτερο νέο ταλέντο.

Οι περσινοί νικητές του MESC 2023 ήταν οι  The Busker με το “Dance (Our Own Party)” χωρίς να καταφέρουν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό τερματίζοντας στην 15η θέση του πρώτου ημιτελικού με 3 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *