Αζερμπαϊτζάν: Στις 15 Μαρτίου η κυκλοφορία του τραγουδιού!

Σήμερα το Escbubble αποκάλυψε ότι το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 15 Μάρτιου.

Μετά από μια εσωτερική διαδικασία επιλογής, για την οποία είχαν δημοσιευθεί λιγοστές πληροφορίες, η Ictimai Television αποκάλυψε πως ο Fahree είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Malmö. Στην παρούσα φάση, ανακοινώθηκε μόνο το όνομα του καλλιτέχνη.

Ποιος είναι ο Fahree?

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στο Μπακού το 1995 και μεγάλωσε σε μια καλλιτεχνική οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν παθιασμένος ντράμερ της τζαζ, ενώ ο παππούς του ηθοποιός. Κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών του χρόνων, ο Fahree σπούδασε σκληρά για να γίνει δικηγόρος, ξοδεύοντας έξι χρόνια για να αποκτήσει πτυχίο και μεταπτυχιακό στη νομική.

Ωστόσο, ενώ ο κόσμος είχε παγιδευτεί στην πανδημία του 2020, ο Fahree ζούσε μια αναγέννηση του παιδικού του ονείρου… αφιερώνοντας τη ζωή του στη μουσική. Ο Fahree πήρε τελικά το θάρρος να αφήσει στην άκρη τις προοπτικές της δικαστικής καριέρας του και να ακολουθήσει το πραγματικό του πάθος, και ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Το Αζερμπαϊτζάν φέτος θέλει να αλλάξει την τύχη του, μετά τον δεύτερο αποκλεισμό τους στο Λίβερπουλ. Οι TuralTuranX με το τραγούδι “Tell Me More”, εκπροσώπησαν την χώρα τερματίζοντας στην 14η θέση του πρώτου ημιτελικού:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: EscBubble

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *