Αλβανία: Στις 11 Μαρτίου η κυκλοφορία του revamp του “Zemrën N’dorë”!

H Besa Kokëdhima, εκπρόσωπος της Αλβανίας στη φετινή Eurovision, ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ότι η ανανεωμένη εκδοχή του “Zemrën N’dorë” θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου. Μάλιστα, η 11η Μαρτίου ως ημερομηνία κυκλοφορίας της τελικής εκδοχής της συμμετοχής της αναγράφεται και στο bio του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram:

Η νέα εκδοχή του “Zemrën N’dorë” θα είναι εξ’ ολοκλήρου στα αγγλικά. Η αλλαγή αυτή σύμφωνα με τη Besa οφείλεται στο ότι:

Για να μεταφερθεί καλύτερα το μήνυμα του τραγουδιού αποφασίσαμε να είναι ολόκληρο στα αγγλικά. Το τραγούδι έχει εξελιχθεί και θέλω όλοι να το καταλάβουν! Ξέρω ότι είναι ρίσκο η αλλαγή της γλώσσας αλλά τι μπορεί να πάει στραβά;

Η Besa Kokëdhima στέφθηκε νικήτρια της Αλβανικής εθνικής επιλογής για τη Eurovision 2024, ήτοι το FiK, τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν η εκλεκτή του κοινού για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό, αφού δεν τερμάτισε καν στην πρώτη τριάδα των επιτροπών. Υπενθυμίζουμε ότι η Besa θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 9 Μαΐου.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το reaction video του EurovisionFun για το “Zemrën N’dorë”, παρακάτω:

 Μείνετε στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *