Electric Fields

Αυστραλία: Με τους Electric Fields και το “One Milkali (One Blood)” στo Mάλμε!

Μπορεί αν και φαβορί, οι Electric Fields να μην κατάφεραν να κερδίσουν τον πρώτο εθνικό τελικό της Αυστραλίας, Eurovision – Australia Decides 2019 και να ταξιδέυαν στο Τελ Αβίβ, όμως θα τους δούμε στη φετινή διοργάνωση.

Πριν από λίγο ο τηλεοπτικός φορέας της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι τη χώρα θα εκπροσωπήσουν οι Electric Fields με το τραγούδι “One Milkali (One Blood)”. 

Ακούστε το “One Milkali (One Blood) των Electric Fields παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=tJ2IaHxCvdw

Λίγα λόγια για τους Electric Fields:

Οι Electric Fields είναι ένα αυστραλιανό ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής που αποτελείται από τον τραγουδιστή Zaachariaha Fielding και στο keyboard τον παραγωγό Michael Ross. Οι Electric Fields, είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά μουσικά δρώμενα που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, με νέους ήχους και μια φρέσκια, queer-θετική στάση. Συνδυάζουν τη σύγχρονη ηλεκτρική μουσική και τον χορό με την επιρροή της ιθαγενούς κληρονομιάς του Zaachariaha, μαζί με την ποπ, την τζαζ και ένα πότισμα του πνεύματος της Nina Simone. Τραγουδούν στα Pitjantjatjara, Yankunytjatjara και αγγλικά. Το δίδυμο έχει κυκλοφορήσει ένα EP και πολλά σινγκλ. O Zaachariaha Fielding συμμετειχε στο The Voice Australia 2014 με το συγκροτημα ZK όπου εφτάσε στο μεγάλο τελικό και κατέληξε στη τέταρτη θέση, την χρονιά που κέρδισε η Anja Nissen όπου το 2017 εκπροσώπησε την δανία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Τον Δεκέμβριο του 2018, το ντουέτο ανακοινώθηκε ως ένας από τους συμμετέχοντες στο Eurovision – Australia Decides για να εκπροσωπησουν την Αυστραλια στην Eurovision 2019. Οι Electric Fields εμφανίστηκαν στο μεγάλο τελικό με το τραγούδι τους “2000 and Whatever” και κατέληξαν στην δεύτερη θέση τόσο στην κριτική επιτροπή όσο και στην ψηφοφορία κοινού. Τον Μάιο του 2019, οι Electric Fields ανακοίνωσαν τις ψήφους της αυστραλιανής κριτικής επιτροπής στον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019.

Ποια είναι η γνώμη σας για το εν λόγω καλλιτέχνη; Σας αρέσει το τραγούδι;  Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την συμμετοχή της Αυστραλίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Malmö της Σουηδίας.

13 ΣΧΟΛΙΑ
  1. I hate barbara
    I hate barbara says:

    Περιμένω με ανυπομονησία η Barbara να σχολιάσει για το χειρότερο διαγωνισμό εβερ. Το τραγούδι 5/10 βαρετό. barbara μήπως να σταματήσεις να είσαι πικροχολη κοπέλα μου που δεν σου αρέσει τίποτα;

    Απάντηση
  2. barbara
    barbara says:

    Το τραγούδι είναι πολύ ανεμπνευστο. Πάλι η ιστορία του τραγική και όταν το ακούω κοιμάμαι όρθια. Ελαιος!!! Άθλια παραγωγή και οι δύο τραγουδιστές που φιλιοντουσαν άθλιοι! Παλιομοδίτικο τραγούδι που θα πάει άπατο. Όσον αφορά τους κατακριτες μου ντροπή σας και μόνο που αναφέρετε το όνομα μου! Δεν ξέρετε ποια είμαι εγώ! Εσείς είστε άσχετοι με Eurovision ενώ εγώ έζησα ένδοξες εποχές του διαγωνισμού όπως το τραγούδι Refrain το 1956 της Lyz Asian ή το L’oisedeau et l’enfand της Maria Mariyam το 1977 που κέρδισε το παλιομοδίτικο Μάθημα Σολφέζ. Ντροπή επίσης στους KIDS UNITES που το έκαναν διασκευή και το κατέστρεψαν τα παλιόπαιδα!!!! Αυτά!

    Απάντηση
    • John
      John says:

      Οχι δε ξερουμε ποια εισαι εσυ να λεμε την αληθεια
      Αλλα αυτο το οτι το παιζεις οτι ξερεις περισσοτερα απο εμας για την Eurovision επειδη απλωσ εζησες τις ενδοξες εποχες ημαρτον
      Αμα θεωρεις χαλια την ESC 2024 τοτε μη τη δεις

      Απάντηση
  3. barbara
    barbara says:

    Αν η Αυστραλία φέρει όλους όσους είχαν διαγωνιστεί στους τελικούς της χωρίς να κερδίσουν, ελπίζω κάποια στιγμή να φέρει τη Jaguar Jonze.

    Για τραγούδι που απευθύνεται κυρίως στις επιτροπές δεν το βρίσκω τόσο κακό όσο το κράζουν οι eurofans. Σε σχέση με το βρετανικό π.χ. μάλλον είναι καλύτερο. Αισιόδοξο είναι και το tribal στοιχείο το κάνει αρκετά ανεβαστκό. Βέβαια στον ημιτελικό δεν υπάρχουν επιτροπές.

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τα κουπλέ έχουν ένα ενδιαφέρον τά ρεφρέν χάλια και στο τέλος προσωπικά το βαρέθηκα πρίν τελειώσει. Δεν ξέρω αν θα προκριθεί με 100% TV, με ένα καλό κι ενδιαφέρον staging πιθανόν. 5,5/10. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *