HaKokhav Haba 2024

Ισραήλ: Τα αποτελέσματα του 21ου επεισοδίου | Η Or Cohen περνάει στο τελικό του HaKokhav Haba!

Μεταδόθηκε πριν λίγο 29/1, το 21ο επεισόδιο του HaKokhav Haba (special edition), του τάλεντ σόου μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα σηκώσει τη σημαία του Ισραήλ στην Eurovision 2024!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, 35 καλλιτέχνες πέρασαν τον σκόπελο των οντισιόν, με 14 από αυτούς να περνούν στην δεύτερη φάση – φάση των battles, και θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2024!

Στο 21ο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τους πέντε υποψηφίους να ερμηνεύουν από ένα τραγούδι και ένας από αυτούς να περνάει στο τελικό του HaKokhav Haba. Θυμίζουμε πως παρουσιαστές του HaKokhav Haba είναι οι Assi Azar και Rotem Sela οι οποίοι βρίσκονται στη θέση αυτή από το 2014, ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι Shiri Maimon, Itay Levy, Assaf Amdorsky, Ran Dankar και Keren Pels με νέα προσθήκη να αποτελεί ο Eden Hasson.

Πέντε διαγωνιζόμενοι λοιπόν εμφανίστηκαν μπροστά σε κοινό και κριτική επιτροπή και ο παίχτης που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, περνάει στο τελικό του HaKokhav Haba.

Mika Moshe

Η Mika άνοιξε τη βραδιά με το τραγούδι “Umbrella” της Rihanna. Η φωνή της Mika είναι βελούδινη και συναρπαστική ως συνήθως. Συγκεντρώνει 84%, παρά το γεγονός πως δυο εκ των κριτών δεν την ψηφισαν.

Dor Shimon

Ο Dor επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι “In love with the rain” του Ofer Levy. Ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές αυτή τη σεζόν, έχει δυνατή και γεμάτη φωνή με αυτοπεποίθηση. Όλοι οι κριτές ψήφισαν υπέρ του αλλά δεν έπησε το τηλεοπτικό κοινό και συγκέντρωσε 80%.

Shay Tamino

Η Shay Tamino επέλεξε να τραγουδήσει απόψε το τραγούδι “Loruh Hayam” από την Ofra Haza. Οι κρίτες διχάστηκαν με την ερμηνεία της αφου παρουσιασε κατι πιο εθνικ μπροστα σε ολους. Τελικά συγκέντρωσε 62% αφού τρεις απο τους κριτές την ψήφισαν αρνητικά.

Or Cohen

Η Or Cohen επέλεξε το τραγούδι “Clay Walls” της Margol.  Άλλη μια εξαιρετική ερμηνεία της Or που αποδεικνύει σε όλη τη σεζόν ότι είναι πολυ καλη τραγουδίστρια. Ερμηνευσε καλά το τραγούδι, μια καλη σαρωτική και ακριβής ερμηνεια. Όλοι οι κριτές εδωσαν την θετική τους ψήφο και συγκέντρωσε 93%.

Eden Golan

Η Eden ερμήνευσε το τραγούδι “Roar” της Katy Perry. Είναι σίγουρα καλή και ταλαντούχά τραγουδίστρια. Αν και όλοι οι κριτές ψήφισαν υπέρ, εξέφρασαν αρκετές απόψεις. Έτσι η Εden συγκέντρωσε 88%.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *