Ελλάδα: Η Μαρίνα Σάττι μας προετοιμάζει για την κυκλοφορία της συμμετοχής μας!

Δύο μέρες απομένουν έως ότου έρθει στην κυκλοφορία το τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 21:00, μέσα από την έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα παρουσιαστεί σε πρώτη μετάδοση, το τραγούδι και το βιντεοκλίπ που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Μέχρι τότε, όμως, και καθώς η αγωνία κορυφώνεται, η εκπρόσωπός μας στη Eurovision 2024 αποφάσισε να μας δώσει μία μικρή γεύση από το βίντεο κλιπ και τα γυρίσματα που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα.

Μέσα από μία δημοσίευση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από όσα θα δούμε την Πέμπτη το βράδυ στο βίντεο κλιπ του “Ζάρι“.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI ✨ (@marina_satti)

Αξίζει να αναφερθεί πως η παραπάνω δημοσίευση ανέβηκε, κατέβηκε και ξανανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την αρχική δημοσίευση να περιλαμβάνει και την παρακάτω φωτογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτό θα είναι το cover του “Ζάρι” και συνδέεται άμεσα με το κόνσεπτ του βίντεο κλιπ που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη για πρώτη φορά στους Έλληνες τηλεθεατές.

Σε κάθε περίπτωση, συντονιστείτε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, για να δείτε και να ακούσετε πρώτοι την ελληνική συμμετοχή.

Παρόντες επίσης στο studio εκτός φυσικά από την Μαρίνα Σάττι θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής συμμετοχής μας, το δίδυμο των σχολιαστών Ζερόμ Καλουτά και Θανάσης Αλευράς, αλλά και η Ναταλία Γερμανού, που είναι και η στιχουργός του My Number One, του μοναδικού νικητήριου τραγουδιού της χώρας μας στο διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. lou_
    lou_ says:

    Λίγο τσίρκο μου κάνει το κόνσεπτ. Όλο και κάτι ακούγεται πως το τραγούδι είναι μπερδεμένο και ψιλομάπα. Μακάρι να διαψευστούμε. Διαφορετικά θα επιβεβαιωθεί η παροιμία που λέει: όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.
    ΥΣ. Κατά τη γνώμη μου πάνω κι από τον καλλιτέχνη είναι το τραγούδι. Το γεγονός πως δεν υπήρχε τραγούδι αλλά δημιουργήθηκε σε δοκιμαστικό σωλήνα από πλήθος δημιουργών, δεν είναι πολύ υποσχόμενο. Δεν γκρινιάζουμε εμείς που ανησυχούμε…

    Απάντηση
  2. Christos
    Christos says:

    Νομιζω πως θα πρεπει πρωτου ξεκινησει το βιντεο κλιπ με μεγαλα γραμματα να γραψουν ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Γιατι βλεπω ολα τα μεσημεριανα την επομενη μερα και το twitter να κραζουν τι καρναβαλια ειναι αυτα με καντινες και Σπαρτιάτες

    Απάντηση
  3. Stav
    Stav says:

    Τέτοια αγωνία ούτε στις Πανελλήνιες! Πάντως υπάρχει ήδη μια υπερβολή από πολλούς Έλληνες να μιλάνε για νίκες! Όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι απίθανο και τους λόγους μεταξύ μας, τους ξέρουμε όλοι! Καλή Επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *