Η Μ. Σάττι έρχεται από τις ΗΠΑ, η Silia πηγαίνει | Όλες οι τελευταίες εξελίξεις!

Ένα ταξίδι στις ΗΠΑ φαίνεται πως είναι το κομβικό σημείο και για τις δύο καλλιτέχνιδες στο δρόμο τους προς το Μάλμε και την Eurovision 2024. Μαρίνα Σάττι και Silia μπαίνουν στην τελική ευθεία των προετοιμασιών τους για το διαγωνισμό!

Μετά την Αμερική η Μαρίνα Σάττι στοχεύει πλέον το Μάλμε

Η Μαρίνα Σάττι βρισκόταν στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες τόσο για επαγγελματικές, αλλά και για προσωπικές της υποθέσεις. Είχε την ευκαιρία να ανανεωθεί και να ξεκουραστεί, αφού πλέον μπαίνει σε αποκλειστικούς ρυθμούς Eurovision.

Μπαίνοντας πλέον στα μέσα Ιανουαρίου, η ομάδα της σε συνεργασία προφανώς με την ΕΡΤ, έχουν καταλήξει στο τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2024. Ο χρόνος περνά και όπως αντιλαμβάνεστε το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του video clip.

Τόσο οι άνθρωποι της ΕΡΤ, αλλά και η ομάδα της Μαρίνας Σάττι κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, αφού επιθυμούν να μην χαλάσει κάποια έκπληξη. Με την προσμονή και το ενδιαφέρον για την συμμετοχή μας φέτος να είναι μεγάλο, η χώρα μας φιγουράρει ήδη στην ένατη θέση των στοιχημάτων, γεμίζοντας με αισιοδοξία τους εμπλεκόμενους, πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και η περσινή τραγωδία θα είναι μία κακή ανάμνηση.

Από το Λος Άντζελες ξεκινά τις προετοιμασίες της για την Eurovision η Silia

Σε αντίστροφη πορεία αλλά με κοινό στόχο ξεκινά το ταξίδι της για την Eurovision η Silia. Σήμερα αναχώρησε από το Σύδνεϋ για το Λος Άντζελες, όπου όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη θα πραγματοποιήσει πρόβες για την χορογραφία που θα παρουσιάσει στην σκηνή του διαγωνισμού, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των Kelly Sweeney και Guy Groove.

Στο Λος Άντζελες θα ταξιδέψουν μέσα στην βδομάδα και ο Ηλίας Κοκοτός με τον Δημήτρη Κοντόπουλου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις πρόβες από κοντά. Αμέσως μετά η Silia θα επιστρέψει στην Κύπρο, όπου θα δώσει συνεντεύξεις σε όλα τα ΜΜΕ του νησιού, που την περιμένουν για να την γνωρίσουν από κοντά. Θα ακολουθήσουν τα γυρίσματα του video clip. Στην συνέχεια η Silia θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα μέχρι και την έναρξη των προβών το Μάιο στο Μάλμε.

Ήδη γνωρίζουμε τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνισθεί η Silia στην Eurovision 2024. Με το Liar των Δημήτρη Κοντόπουλου και Elke Tiel, όχι αυτό όμως το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο, αφού αυτό ήταν ένα demo και όχι η τελική του μορφή, οι άνθρωποι του ΡΙΚ αισιοδοξούν και αυτοί με την σειρά τους πως θα μπορέσουν να βρεθούν ακόμα ψηλότερα και από την 12η θέση του Andrew Lambrou στο Λίβερπουλ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις

 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Άρα όλα βαίνουν καλώς τόσο για Ελλάδα όσο και για Κύπρο.
    Προσωπικά προτιμώ να υπάρχει απόλυτη σιωπή και να ακουστεί το μπαμ στην επιτυχία, όπως συνέβη με την ανακοίνωση του ονόματος της Μαρίνας που κανένας δεν το περίμενε και σε σχεδόν καθολικό ποσοστό είμαστε ευχαριστημένοι παρά το περσινό φιάσκο… Κάθε εβδομάδα παίρναμε ανούσιες πληροφορίες για short list ακόμα πιο short list κλπ και στο τέλος ήρθε μια παταγωδης αποτυχία την οποία άλλοι είχαν επιλέξει… Τέλος πάντων!
    Όπως καταλαβαίνω το τραγούδι έχει κλειδώσει! Γνωρίζουμε αν είναι ικανοποιημένη η ομάδα και αν το τραγούδι αυτό είναι κάποιο από όσο κατατέθηκαν ή κάποιο που ήδη είχε η Μαρίνα και υπέστη μικροαλλαγές;

    Απάντηση
  2. Music -Man
    Music -Man says:

    Άντε με το καλό και καλές πρόβες και δουλειά και για τα δύο κορίτσια. Χαίρομαι που διαβάζω ότι έχει επιλεχθεί το τραγούδι της Σαττι, και φαντάζομαι ότι θα είναι κατάδικο της και όχι κάποιο από το 130 τραγούδια που κατατέθηκαν. Αυτό πιστεύω, και έτσι λογικά πρέπει αν είναι.

    Απάντηση
  3. Christos
    Christos says:

    Χαίρομαι που απο τοσο νωρις η Ερτ εχει τραγούδι, οταν φετος τετοιο καιρο ακομα μαγειρευαν τα νουμερα. Απλετος χρονος για βιντεο κλιπ χωρογραφθα σκηνικα και δουλεια πολλή δημιουργικη!

    Απάντηση
  4. Ben
    Ben says:

    Για πρώτη φορα μετά από πολλά χρόνια υπάρχουν οι συνθήκες για Ελλάδα και Κύπρο να βρεθούν και οι δυο ψηλά. Για να δουμε. Για το κλιπ πάντως μεταφέρετε πληροφορία ή πρόκειται για εικασία οτι θα ξεκινήσουν γυρίσματα προσεχως; Γιατί κάποιες φήμες λένε οτι έχει ήδη δημιουργηθεί μεγάλο μέρος του και δεν πρόκειται για το κλασικό «γύρισμα».

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *