Fokas Satti

Ελλάδα: Με τους χορευτές στα visuals η σκηνοθεσία της Ελληνικής συμμετοχής;

Σε λιγότερο από ένα μήνα η Ελληνική συμμετοχή θα ταξιδέψει στη Σουηδία για τις πρόβες και η προετοιμασία, όπως φαίνεται, συνεχίζεται πυρετωδώς.

Μέσα από ένα story στο Instagram, ένας εκ των χορευτών που θα συνοδεύσουν τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή, ο Huso Cetintas, ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε γυρίσματα για την προετοιμασία γραφικών, ενδεχομένως των visuals που θα χρησιμοποιήσει η Ελλάδα στη σκηνή της Σουηδίας. Συγκεκριμένα έγραψε:

“Πρώτα Γυρίσματα! Δεν είστε έτοιμοι για τα γραφικά!”

 

Δε θα είναι η πρώτη φορά που ο Φωκάς Ευαγγελινός πραγματοποιεί γυρίσματα που θα χρησιμοποιήσει στο concept και τα γραφικά της Ελληνικής αποστολής, μιας και το ίδιο είχε κάνει με την Αμάντα και έναν χορευτή να χορέυουν στο background (Ελλάδα 2022) καθώς και τη Demy να επιπλέει σε μια οθόνη (Ελλάδα 2017).

Η Μαρίνα Σάττι με το “ΖΑΡΙ” θα εμφανιστεί τρίτη στον δεύτερο ημιτελικό και οι Eurofans αναμένουμε να δούμε τι έχει προετοιμάσει για τη σκηνική της παρουσία!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νεότερα της Ελληνικής αποστολής!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. KostasEV
    KostasEV says:

    Θεωρώ ότι η συμμετοχή πολλών και έμπειρων συντελεστών στη σκηνική παρουσία (Φωκάς, Μεκνουν, ο Δανός κτλ) μαζί με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ μας προϊδεάζουν για κάτι πολύ δυνατό και απαιτητικό ταυτόχρονα.
    Η Σαττι δεν πάει για να παίξει εκεί και φαίνεται.
    Πρώτη φορά σε ελληνική αποστολή συμμετέχουν τόσοι πολλοί και ικανοί συντελεστές, δείγμα παλαιότερων χρυσών εποχών.
    Πάμε

    Απάντηση
  2. Nikolaos
    Nikolaos says:

    Ελπίζω να μην είναι αυτό το εύρημα γιατί έχει γίνει σούπα να χρησιμοποιούν στα γραφικά τους τραγουδιστές και τους χορευτές
    Κάθε χρόνο το βλέπουμε σε 8-10 συμμετοχικές.

    Απάντηση
  3. Christos
    Christos says:

    Οι φωτογραφίες που εχουν ανεβαζει ο χορογραφος και οι 2 αντρες χορευτές της ειναι καταπληκτικες. Αλλα δεν φαινεται να συμμετέχει καθολου η τριτη χορεύτρια σε ολο αυτο.

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *