Πορτογαλία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Πορτογαλίας, Festival da Canção 2024, όπου δώδεκα καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μεγάλη διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή της Iolanda με το τραγούδι “Grito” . Στην δεύτερη θέση ο Noble με το τραγούδι “Memory”  και στη τρίτη θέση o João Borsch με το τραγούδι “Pelas Costuras” , ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Rita Rocha και οι No Maka ft Ana Maria.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

  • Με 218 βαθμούς νικήτρια αναδείχθηκε η Iolanda με 78 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου κατέληξe ο Noble με 140 βαθμούς. 
  • Η Iolanda πήρε τα περισσότερα δωδεκάρια. Συνολικά πήρε 12 δωδεκάρια. Ακολουθούν η Rita Rocha με τρία δωδεκάρια, ο João Borsch με δυο δωδεκάρια, ο Noble, η Rita Onofre, οBuba Espinho και ο Léo Middea με ένα δωδεκάρι.
  • Η Iolanda έχει ψηφιστεί από όλους τους συντάκτες μας.
  • Στη τελευταία θέση κατέληξε η Cristina Clara με 35 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι o εθνικός τελικός της Πορτογαλίας, Festival da Canção 2024, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 09 Μαρτίου, στις 23:05 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πορτογαλίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *