Χωρίς ανταγωνισμό και τον μήνα Ιούλιο το Eurovisionfun!

Το similarweb ανακοίνωσε τα επίσημα στατιστικά επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων για τον μήνα Ιούλιο. Σύμφωνα με αυτά το Eurovisionfun συνεχίζει μόνο του την πορεία πρωταθλητισμού, παραμένοντας για έναν ακόμη μήνα στην κορυφή της επισκεψιμότητας μεταξύ όλων των ιστοσελίδων που σχετίζονται με τον διαγωνισμό στην Ελλάδα και Κύπρο, ενώ φυσικά παραμένει και μία από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες της Eurovision σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Αναλυτικότερα το Eurovisionfun τον νεκρό από ειδήσεις μήνα Ιούλιο είχε 46.900 επισκέπτες, όταν ο ogaegreece είχε μόλις 17.300 και ο infegreece πλέον σε μη ανιχνεύσιμα νούμερα!!! Το παραπάνω σημαίνει πως το site μας συγκεντρώνει υπερπολλαπλάσιους αναγνώστες για έναν ακόμη μήνα, από ότι οι δύο άλλες ελληνόφωνες ιστοσελίδες του διαγωνισμού μαζί.

Όσο αφορά το ελληνικό κοινό το eurovisionfun συγκεντρώνει το 68,87% του αναγνωστικού κοινού, με τον ogaegreece να συγκεντρώνει αντίστοιχα μόλις το 31,13% και τον infegreece σε μηδαμινά πλέον νούμερα.

Το Eurovisionfun βρίσκεται στην νο. 590.403 στην παγκόσμια κατάταξη, με τον ogaegreece να είναι στο 1.828.261 και το infegreece στο 5.599641.

Στην Ελλάδα η απόσταση μεγαλώνει και άλλο, αφού το Eurovisionfun είναι στην θέση νο. 5.465, ο ogaegreece στο νο. 18.443 και το infegreece στο νο. 58.686.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του κοινού σε Ελλάδα και Κύπρο για άμεση και έγκυρη ενημέρωση, το Eurovisionfun συνεχίζει και το καλοκαίρι σε ζωντανό χρόνο συνεχή ενημέρωση για ό,τι αφορά το μεγαλύτερο μουσικό και τηλεοπτικό γεγονός της Ευρώπης. Κάτι που έχει εκτιμηθεί καθολικά από το σύνολο του έντυπου, τηλεοπτικού και ηλεκτρονικού τύπου, που αναπαράγουν καθημερινά τις ειδήσεις και το περιεχόμενο μας.

Από την αρχή της χρονιάς, η αγάπη και η προτίμηση σας είναι εμφατική. Αυτό είναι εξάλλου και το μοναδικό μας κίνητρο για να συνεχίσουμε ακόμα καλύτεροι. Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα συνεχίζετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, με επίκεντρο εννοείται την ελληνική συμμετοχή. Από τα social media μας απολαμβάνετε επιπλέον πλούσιο υλικό, ενώ μέσα από το κανάλι μας στο YouTube που τόσο αγαπήσατε θα σας κρατήσουμε καλή συντροφιά, ενώ θα σχολιάζουμε μαζί και όλες τις εξελίξεις.

Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *