LUNA

Νορβηγία: Η Πολωνία νικήτρια του δεύτερου show του Adresse Malmø!

Ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της Νορβηγίας NRK  μεταδίδει μια ειδική εκπομπή αφιερωμένη στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision κάθε χρονιά. Κάθε εβδομάδα θα εξετάζονται περίπου οκτώ τραγούδια με τους κριτές να βαθμολογούν τα τραγούδια από ένα έως δώδεκα βαθμούς.

H Luna από την Πολωνία κέρδισε το δεύτερο επεισόδιο του νορβηγικού preview show για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024.

https://www.youtube.com/watch?v=IhvDkF9XZx0&pp=ygUObHVuYSB0aGUgdG93ZXI%3D

Στην κριτική επιτροπή των διασημοτήτων για το Adresse Liverpool show, συμμετέχουν οι Ingeborg HeldalStian “Staysman” Thorbjørnsen, Jim Ødegård Pedersen και Marte Stokstad.

Ο Einar Tørnquist και ο Isah συμμετέχουν στην κύρια κριτική επιτροπή για το δεύτερο επεισόδιο. Στη κριτική επιτροπή των φαν συμμετέχουν οι Hansi Tryggvasson (από το Bærum της Ισλανδίας), Simen Formo Hay (από το Όσλο) και Synne Eikenes Sørensen (από το Larvik της Νορβηγίας).

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

  1. Πολωνία – Luna – “The Tower” – 80 Βαθμοί (6+12+12+12+6+10+12+10)
  2. Αυστρία – Kaleen – “We Will Rave” – 56 Βαθμοί (10+1+12+8+8+2+10+5)
  3. Γερμανία – Isaak – “Always on the Run” – 55 Βαθμοί (4+6+8+10+6+10+5+7)
  4. Εσθονία – 5miinust & Puuluup – “(Nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi” – 53 Βαθμοί  – (10+3+2+5+12+12+2+7)
  5. Βέλγιο – Mustii – “Before the Party’s Over” – 53 Βαθμοί – (4+6+5+5+8+1+12+12)
  6. Ισλανδία – Hera Björk – “Scared of Heights” – 46 Βαθμοί – (4+5+5+4+10+12+1+5)
  7. Μολδαβία – Natalia Barbu – “In the Middle” – 31 Βαθμοί – (8+4+3+2+3+7+2+2)

Το επόμενο πρόγραμμα του Adresse Malmø έχει ως εξής:

  • Show Three – Παρασκευή 19 Απριλίου

Ο παρουσιαστής Thomas Numme και η κωμική και ραδιοφωνική προσωπικότητα Tara Lina Shahin αποτελούν μέρος της κύριας κριτικής επιτροπής για το τρίτο επεισόδιο. Η κριτική επιτροπή των φαν περιλαμβάνει τον Drian Vad Flaaten (από το Tønsberg της Νορβηγίας), τη Victoria Haugan Saur (από το Sunndal της Νορβηγίας) και τον Alex Snyder από το Vikersund/ΗΠΑ και  αποκαλύπτουν τη βαθμολογία τους. Ανάμεσα στις χώρες που θα βαθμολογηθούν από τις κριτικές επιτροπές είναι η Γαλλία, τη Δανία και την Ιρλανδία.

  • Show Four – Παρασκευή 5 Απριλίου

Ο μουσικός δημοσιογράφος Sandeep Singh και οικοδεσπότης της Eurovision 2010 και της Eurovision Young Dancers 2011 Erik Solbakken αποτελούν μέρος της κριτικής επιτροπής.  Η Eva Nodeland (από το Elverum της Νορβηγίας), ο Øystein Antonsen (από την Arendal της Νορβηγίας) και ο Omid Rashidi (από το Visby της Νορβηγίας) αποτελούν μέρος της κριτικής επιτροπής των φαν. Ανάμεσα στις χώρες που θα βαθμολογηθούν από τις κριτικές επιτροπές είναι η Ελβετία, τη Φινλανδία και την Ιταλία.

  • Show Five – Παρασκευή 3 Μαΐου

Στο τελευταίο επεισόδιο του Adresse Malmø θα δούμε τους Are Kalvø και Ingebjørg Bratland να συμμετέχουν στην κύρια κριτική επιτροπή. Στην κριτική επιτροπή των φανς είναι ο Marko Stojiljkovic (από τη Σερβία), ο Jon Arne Ravndal (από το Όσλο) και η Anna Lycke (από τη Nannestad/Σουηδία). Ανάμεσα στις χώρες που θα βαθμολογηθούν από τις κριτικές επιτροπές είναι η Κροατία, η Ελλάδα και η Σουηδία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή στο NRK Player εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις  στην Eurovision 2024!

Πηγή: NRK

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *