Βέλγιο: Ο Mustii θα ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι του στο ‘The Voice Belgique’

Ο Mustii θα ερμηνεύσει το τραγούδι του για τη Eurovision “Before the Party’s Over” ζωντανά στην τηλεόραση για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του The Voice Belgique στις 16 Απριλίου. Το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων το βράδυ της Παρασκευής που προηγήθηκαν του pre-party στη Βαρκελώνη.

Το Songfestival. be μίλησε με τον Βέλγο συμμετέχοντα στη Eurovision στο μωβ χαλί πριν από το pre-party στη Βαρκελώνη, όπου εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση

Ο Mustii θα τραγουδήσει το “Before The Party’s Over” ζωντανά στην τηλεόραση στις 16 Απριλίου, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του The Voice Belgique. Θα είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση όπου θα ερμηνεύσει το τραγούδι του που θα ερμηνεύσει στη Eurovision.

Στοιχεία από το βίντεο κλιπ

Ο Mustii μίλησε στη Βαρκελώνη για τις προετοιμασίες του για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Όσον αφορά τη σκηνοθεσία, ο τραγουδιστής δεν αποκάλυψε ακόμη πολλά. Όταν ρωτήθηκε για τη χορωδία των υποβληθέντων φωνών και αν θα ενσωματωθεί και στην εμφάνισή του στο Μάλμε, παρέμεινε επιφυλακτικός. Ο Mustii δεν αποκάλυψε πολλά γι’ αυτό, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν στοιχεία από το video clip.

Elke Hoste

Στη σκηνή της Eurovision, ο Mustii θα έχει το στυλ της φλαμανδής σχεδιάστριας μόδας Elke Hoste. Η λέκτορας στην Ακαδημία Μόδας της Αμβέρσας ήταν στο παρελθόν υπεύθυνη για το styling, μεταξύ άλλων, των Oscar and the Wolf.

Τεχνικά ζητήματα στη Μαδρίτη

Ο Βέλγος συμμετέχων στη Eurovision αναφέρθηκε εν συντομία και στο pre-party της περασμένης εβδομάδας στη Μαδρίτη, όπου ήταν και ο ίδιος παρών. Ανέφερε ότι αντιμετώπισε προβλήματα με την τεχνολογία και δήλωσε ότι η εμφάνισή του στη σκηνή του Μάλμε θα είναι πολύ διαφορετική.

Αναζητώντας ξεκούραση

Το βράδυ του Σαββάτου, λοιπόν, ο Mustii εμφανίστηκε στη Βαρκελώνη. Το πρόγραμμά του είναι φορτωμένο, καθώς έχουν προγραμματιστεί και άλλα pre-parties. Ο τραγουδιστής δεν αισθάνεται πάντα χαλαρός και επίσης αποζητά λίγη ηρεμία στον στενό του κύκλο. Το μοιράστηκε αυτό κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Songfestival.be.

https://www.youtube.com/watch?v=WCe9zrWEFNc

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή του Βελγίου στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Πηγή: Songfestival.be

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *