Ελλάδα: Όγδοη η Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι για κατάληψη μίας θέσης στο top10!

Το καλό κλίμα για το Ζάρι και την Μαρίνα Σάττι. Την στιγμή που γραφόταν αυτό το άρθρο η Ελλάδα βρίσκεται στην όγδοη θέση για τον νικητή της διοργάνωσης, ενώ σε ότι αφορά τις χώρες που οι εταιρείες στοιχημάτων προβλέπουν ότι θα βρεθούν στο top10 της τελικής βαθμολογίας, η συμμετοχή μας είναι αυτή την στιγμή και εκεί στην όγδοη θέση!

Σύμφωνα λοιπόν με το eurovisionworld, η Ελλάδα με απόδοση 1.62 με 1.76 είναι το όγδοο φαβορί για κατάληψη μία εκ των θέσεων του top10 της τελικής κατάταξης.

odds top10

odds top10

Πρώτη είναι η Ιταλία, ενώ η Κύπρος στον εν λόγω πίνακα βρίσκεται στην εικοστή θέση. Συγκεκριμένα η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

  1. Ιταλία
  2. Ουκρανία
  3. Ελβετία
  4. Κροατία
  5. Ολλανδία
  6. Σουηδία
  7. Βέλγιο
  8. Ελλάδα
  9. Γαλλία
  10. Λιθουανία

Τα παραπάνω στοιχήματα διαφέρουν αρκετά από τα στοιχήματα για τον τελικό νικητή, αφού π.χ η Ιταλία θεωρείται τρίτο φαβορί για την νίκη, αλλά οι bookers την θεωρούν πολύ πιο σίγουρη για την δεκάδα από ότι την Ελβετία και την Κροατία χώρες που βρίσκονται στο top2 των στοιχημάτων, για τον νικητή του διαγωνισμού.

Σίγουρα τα στοιχήματα δεν έχουν την σημασία που θα έχουν την περίοδο των προβών, αντικατοπτρίζουν όμως τόσο το θετικό κλίμα, όσο και τις προσδοκίες που υπάρχουν για το Ζάρι και την Μαρίνα Σάττι!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

3 ΣΧΟΛΙΑ
    • Αγγελική
      Αγγελική says:

      Εσυ τώρα από ένα μόνο live απο ένα χαζοπαρτι έβγαλες συμπέρασμα ότι δεν είναι χαρισματικός live?Γιατί εμένα οι πληροφορίες μου άλλα λένε…Και γιατί κάποιος πρέπει να είναι υποχρεωμένος να ξοδέψει όλη την ενέργεια του σε κάτι που δεν διαγωνίζεται και να μην την φυλάξει για τον κανονικό διαγωνισμό σε λίγες εβδομάδες;

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *