Ιταλία: Η Laura Pausini εξυμνεί την Angelina και απαντά για το Sanremo 2025!

Η Λάουρα Παουζίνι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό FQMagazine, εκτός από τη συζήτηση για το Φεστιβάλ του Σανρέμο, επικεντρώθηκε στην Angelina Mango και στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Είμαι ευτυχής που βλέπω ότι μετά από δέκα χρόνια μια νεαρή καλλιτέχνης κέρδισε το Φεστιβάλ του Σανρέμο! Χαίρομαι διότι έχει ταλέντο, ανεξαρτήτως του ότι είναι γυναίκα. Μου αρέσει πολύ η Aντζελινα και είμαι βέβαιη ότι θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με μεγάλη δύναμη και πάθος. Έχει μια φωνή εκπληκτική, έχει αποδείξει ότι αισθάνεται απόλυτα άνετα στη σκηνή, έκανε ένα εξαιρετικό Σανρέμο, είναι ακόμα πολύ νέα αλλά έχει τον χαρακτήρα, συνοψίζοντας… Έχει όλα τα φόντα να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο!

Η Λάουρα εξυμνεί την Angelina, αλλά…

Η Λάουρα, ωστόσο, δεν πιστεύει στη δυνατότητα της Angelina Mango να κερδίσει στη Eurovision 2024 στο Μάλμε.

Όσον αφορά την πιθανότητα του “La Noia” να καταφέρει να βρεθεί στο βάθρο, πιστεύω ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις, αλλά πιστεύω ότι έχει καλές πιθανότητες να ακουστεί σε πολλές χώρες, και αυτό είναι το κύριο στόχο. Ασφαλώς μπορώ να πω ότι θα είμαι εδώ για να υποστηρίξω την Άντζελινα Μάνγκο και την Ιταλία κατά τις διαγωνιστικές βραδιές!

Σίγουρα για τη νικήτρια του Σανρέμο δεν θα είναι εύκολο να κατακτήσει την πρώτη θέση, αλλά μια υποστήριξη από τη Λάουρα Παουζίνι μπορεί να είναι περισσότερο από χρήσιμη!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες και για τη δυνατότητα να διευθύνει το Φεστιβάλ του Σανρέμο 2025.

Κάθε χρόνο, μόλις τελειώνει το Φεστιβάλ του Σανρέμο, ξεκινάνε αμέσως οι συζητήσεις για τους πιθανούς παρουσιαστές, συνοδευτικούς παρουσιαστές, ειδικούς καλεσμένους και πιθανούς καλεσμένους για την επόμενη χρονιά και πάντα αναφέρεται το όνομά μου. Νομίζω ότι είναι πολύ αστείο και με τιμάει το γεγονός ότι κάθε χρόνο κάποιος ελπίζει ότι θα έρθει η σειρά μου να διευθύνω. Το Σανρέμο είναι ένας ακριβής λειτουργικός μηχανισμός, που απαιτεί ένα εξίσου μακρύ και πολύπλοκο έργο, ιδιαίτερα για όσους αναλαμβάνουν το ρόλο του παρουσιαστή και του καλλιτεχνικού διευθυντή.

Εξηγεί η Laura Pausini, αποκλείοντας την παρουσία της στη διεύθυνση του Φεστιβάλ του  Σανρέμο το 2025, αλλά όχι μόνο.

Με βάση το πρόγραμμά μου αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσα ούτε καν να το λάβω υπόψη, δεν θα είχα τον κατάλληλο χρόνο για να προετοιμαστώ και να κάνω μια εργασία αντάξια των προσδοκιών, τόσο τις δικές μου όσο και του κοινού. […] Για μένα, το ιδανικό Φεστιβάλ είναι αυτό που μπορώ να απολαύσω, και ειλικρινά το απολαμβάνω πολύ όταν μπορώ να το παρακολουθήσω στο σπίτι με την οικογένειά μου και τους φίλους μου.

Μια σκέψη, επίσης, για τα Φεστιβάλ του Αμαντέους.

Μου αρέσει που γίνεται όλο και πιο ευρύ σε όρους μουσικών ειδών, τόσο πολύ που δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για απλό “σανρεμέσικο” είδος και που οι νεότερες γενιές ξανά αρχίζουν να ενθουσιάζονται όπως ενθουσιάζονταν εμείς όταν ήμασταν μικροί και οι γονείς μας. Είναι ένα όμορφο φαινόμενο που αξίζει να παρακολουθείται και που δίνει μεγάλη τιμή στη χώρα μας. Αγαπώ εκείνη τη σκηνή και θα την αγαπήσω πάντα, αλλά παραμένει η σκηνή που φοβάμαι περισσότερο στον κόσμο, εκείνη με τα πόδια που τρέμουν και τη φωνή που σχεδόν σπάει από τον φόβο. Έτσι την αγαπώ περισσότερο από μακριά.

Η Ιταλία φέτος θα εκπροσωπηθεί από την Angelina Mango και το “La Noia“. Αν και προκρίνεται απευθείας στον Μεγάλο Τελικό, θα συμμετέχει και στον B΄Ημιτελικό, στις 9 Μαίου.

Πηγή: imusicfun.it

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *