Silvester Belt from Lithuania - Eurovision 2024 first rehearsal

Λιθουανία: Αλλαγές στο ρούχο του Silvester Belt!

Το κοστούμι του Silvester Belt θα έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με αυτό που φορούσε στον εθνικό τελικό του Eurovizija.LT.

Σύμφωνα με τον στιλίστα Vainotas Jakštas, η νέα ενδυμασία δημιουργήθηκε με βάση τη μορφή της σκηνής της Eurovision στο Μάλμε. Η λιθουανική ομάδα θέλει το κοινό να βλέπει επαρκώς το κοστούμι από όλες τις γωνίες τόσο εντός σταδίου όσο και τηλεοπτικά. Ο στόχος είναι να φαίνεται σαν να κυματίζει, θυμίζοντας την κίνηση των πετάλων. Επίσης, το όνομα του τραγουδιού “Luktelk” θα αναγράφεται στο πίσω μέρος των παπουτσιών. Οι κουκούλες των χορευτών που πλαισιώνουν τους χορευτές έχουν τώρα κομψές γραμμές.

Παρ’ όλα αυτά, το χρώμα, το ύφασμα και η σιλουέτα της νέας στολής θα παραμείνουν παρόμοια με τον εθνικό τελικό.

Η λιθουανική ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία της εμφάνισης της Eurovision για τον Silvester είναι μια αμιγώς λιθουανική ομάδα. Ο Vainotas Jakštas έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τις σχεδιάστριες Marija Petraitytė, Kamilė Peleckytė και Gintarė Pečkytė για την κατασκευή του κοστουμιού του Silvester Belt.

Ο Silvester Belt θα ερμηνεύσει το Luktelk κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στις 7 Μαΐου.

Πηγή: LRT

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Λιθουανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *