Λιθουανία: Ακούστε το “Simple Joy” των THE ROOP!

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, οι THE ROOP, πρώην συμμετέχοντες στη Eurovision για τη Λιθουανία το 2020 και 2021, ανακοίνωσαν μέσω του λογαριασμού τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κυκλοφορησε το τραγούδι που θα συμμετέχουν στον πέμπτο ημιτελικό της εθνικής επιλογής της Λιθουανίας για τη Eurovision 2024.

Οι THE ROOP θα συμμετέχουν στο Eurovizija.LT με το τραγούδι “Simple Joy”

Ακούστε το “Simple Joy” των THE ROOP:

Οι THE ROOP κέρδισαν τον εθνικό τελικό της Λιθουανίας το 2020 με το τραγούδι τους “On Fire“. Ενώ ήταν ένα από τα φαβορί, τελικά δεν είδαμε την πορεία του στον διαγωνισμό, αφού η Eurovision 2020 ακυρώθηκε ως απόρροια της ευρείας εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Ως εκ τούτου, τους δόθηκε μια θέση στον εθνικό τελικό του 2021 , τον οποίο κέρδισαν συντριπτικά με το τραγούδι τους “Discoteque”, τερματίζοντας στην 8η θέση. Εν τω μεταξύ, μας υπόσχονται μια ενδιαφέρουσα πρόταση και μια συναρπαστική χρονιά σε ό,τι αφορά το καλλιτεχνικό τους έργο με το τραγούδι “Simple Joy” για την Eurovision 2024.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. James
    James says:

    Καλοκαιρινό και άκρως ραδιοφωνικό.
    Αν επιλεγεί για να εκπροσωπήσει την Λιθουανία και με δεδομένο πως οι Roop είναι παλιοί γνώριμοι του διαγωνισμού θα πάει καλά.
    Δεν είναι τραγούδι για τοπ 5 αλλά από 7ο και κάτω αλλά είναι ωραίο κομμάτι.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μία ανάμειξη on fire και disqotech. Αλλά σαφώς πιο αδύναμο. Δε νομίζω ότι θα έφτανε πολύ ψηλά, ίσως ταβάνι 6-7η θέση. Δηλαδή ότι και το ’21.
    Γενικά όμως είναι ευχάριστο και ραδιοφωνικό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *