Φινλανδία: Επιτρεπτό το “γυμνό” εσώρουχο του Windows95man!

Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) επιτρέπει εν τέλει στον Windows95man από την Φινλανδία να φορέσει το “γυμνό” του εσώρουχο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην σκηνή της φετινής Eurovision.

Παρόμοια ενδυμασία έφερε και στον φινλανδικό εθνικό τελικό UMK, η οποία δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ότι δεν φοράει κάποιο ρούχο. Ωστόσο, δεν ήταν σαφές το αν θα του επιτρεπόταν να διατηρήσει την ίδια ενδυματολογική επιλογή και στον Διαγωνισμό. Αντιστοίχως, η μπλούζα του στο UMK, στην οποία αποτυπωνόταν το λογότυπο του Microsoft Windows 95 Operating System, αντικαταστάθηκε με μια θολωμένη στάμπα του λογότυπου, προκειμένου να συμβαδίζει με τον κανονισμό του Διαγωνισμού περί τοποθέτηση προϊόντων.

Παρόλο που δεν τέθηκε ανάλογο ζήτημα στην Φινλανδία, υπήρξε σύγχυση για το αν η σκηνική εμφάνιση του Windows95man θα παρέμενε ως έχει στην σκηνή του Μάλμε, προκειμένου να ακολουθήσει τους κανόνες άλλων ραδιοτηλεοπτικών φορέων αναφορικά με το προβαλλόμενο περιεχόμενο πριν τις 21:00. Σημειώνεται ότι σε ορισμένες χώρες ο Διαγωνισμός ξεκινά στις 20:00.

Το ρούχο του Windows95man έχει εγείρει ποικίλες συζητήσεις γύρω από ενδεχόμενα διπλά standards για το κατά πόσο μια εμφάνιση μπορεί να θεωρηθεί “άσεμνη”.

Η Φινλανδία θα εμφανιστεί 1οη στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαΐου, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα.

https://youtu.be/8Wi7fhswoBA?si=tpX-QBqaDEZaUaN9

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα γύρω από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024!

Πηγή: yle

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *