Baby Lasagna: “Απελευθερωμένος” μετά την πτώση του στη δεύτερη θέση στους στοιχηματικούς πίνακες

Ο Baby Lasagna έκανε μια εμφάνιση χθες το βράδυ στην εκπομπή “Kod nas domaτου HTV, κατευθείαν από το Λονδίνο, όπου παρευρέθηκε σε ένα από τα πάρτι πριν από την Eurovision.

Η εμφάνισή του πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου, μαζί με άλλους 32 εκπροσώπους από τους 38. Πριν από το Λονδίνο, είχε ήδη εμφανιστεί στη Μαδρίτη, ενώ την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να εμφανιστεί στο Άμστερνταμ.

Αναμένοντας την εμφάνισή του στο Άμστερνταμ

Τα PreParties ” ή εκδηλώσεις προθέρμανσης χρησιμεύουν ως ευκαιρίες για εμάς, τους εκπροσώπους της Eurovision, να γνωριστούμε καλύτερα και να συνδεθούμε με τους θαυμαστές. Ήταν φανταστικά, τόσο στη Μαδρίτη όσο και στο Λονδίνο. Και τώρα, μας περιμένει το Άμστερνταμ την επόμενη εβδομάδα”, δήλωσε, προσθέτοντας ότι εξεπλάγη που αναγνωρίστηκε από τους θαυμαστές εκτός της χώρας, στο Λονδίνο και τη Μαδρίτη.

Αρχικά, δεν ήταν σίγουρος για το αν θα αποδεχόταν τις εμφανίσεις του στο Λονδίνο, το Άμστερνταμ και τη Μαδρίτη, φοβούμενος ότι θα καταλάμβανε πολύ από το χρόνο του.

“Αλλά στη Μαδρίτη, συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά είναι μέρος της προετοιμασίας για τη Eurovision. Εμφανίζεσαι μπροστά σε κόσμο, ταξιδεύεις, αγχώνεσαι. Στην πραγματικότητα είναι σαν μερικές πρόβες πριν από το πραγματικό γεγονός”, δήλωσε ο Marko Purišić, πιο γνωστός ως Baby Lasagna.

Οπαδός της Ελβετίας

Ένας από τους στόχους της συμμετοχής στα PreParties ήταν να ακούσει κανείς πώς ακούγονται ζωντανά οι άλλοι εκπρόσωποι.

“Ήταν υπέροχα, ειδικά η Σλοβενία, η Σερβία και η Ιταλία μου τράβηξαν την προσοχή. Είναι ίσως οι αγαπημένες μου αυτή τη στιγμή. Αν και, η Ελβετία, από τότε που ανέβηκε στις στοιχηματικές αποδόσεις, άκουσα το τραγούδι και το τραγούδι “‘τρελαίνει'”, είπε, προσθέτοντας ότι αφού άκουσε το τραγούδι ζωντανά και στο διαδίκτυο, έγινε θαυμαστής του.

Ο Baby Lasagna πέρασε 32 ημέρες στην κορυφή των επίσημων στοιχηματικών αποδόσεων της Eurovision, αλλά τον ξεπέρασε ο προαναφερόμενος εκπρόσωπος της Ελβετίας, Nemo.

“Τώρα είμαστε στη δεύτερη θέση και είναι λίγο πιο εύκολο για μένα. Τουλάχιστον κανείς δεν με ρωτάει πια γι’ αυτό”, αστειεύτηκε.

“Μου αρέσει να επισκέπτομαι τους γονείς μου και να μη μιλάω πολύ για το τι συμβαίνει τώρα”

Η οικογένειά του, λέει, είναι το μεγαλύτερο στήριγμά του και αντλεί την περισσότερη ενέργεια και βοήθεια από αυτήν.

“Μου αρέσει να επισκέπτομαι τους γονείς μου και να μη μιλάω πολύ για το τι συμβαίνει τώρα. Ο μπαμπάς μου αρχίζει να μιλάει για το αν θα πάει το αυτοκίνητο στον μηχανικό και παρόμοια πράγματα”, είπε ο Baby Lasagna, ανακοινώνοντας στο τέλος ότι σύντομα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με το HRT.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Κροατίας στη Eurovision 2024!

Πηγή: HRT

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *