Eurovision 2024: Δείτε τη Silia Kapsis και τη Sarah Bonnici να χορεύουν “My Number One”!

Το μόνιμο πλέον σλόγκαν του διαγωνισμού, ήτοι το “United By Music“, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστε η Eurovision δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα μουσικό γεγονός που συντείνει στην αλληλεπίδραση καλλιτεχνών ανά την Ευρώπη και κατ’ επέκταση των χωρών που αυτοί εκπορσωπούν.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των pre-party της φετινής σεζόν και συγκεκριμένα στο Eurovision in Concert στο Άμστερνταμ, οι εκπρόσωποι της Κύπρου και της Μάλτας συναντήθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Η Silia Kapsis και η Sarah Bonnici ήρθαν κοντά και χόρεψαν το “My Number One“, τη νικητήρια συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου το 2005. Τη συνάντηση κατέγραψε και κοινοποίησε στα social media ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision.

 

Τόσο η Silia Kapsis όσο και η Sarah Bonnici έχουν εκφράσει την αγάπη τους για το “My Number One” . Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της η τελευταία έχει δηλώσει ότι η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου ήταν αυτό που της κινητοποίησε την περιέργεια για τον διαγωνισμό και την έκανε να ονειρεύεται να βρεθεί κι αυτή κάποια μέρα στη σκηνή της Eurovision.

Εκτός από την αγάπη τους για το “My Number One“, Silia Kapsis και Sarah Bonnici μοιράζονται και κάτι άλλο. Αμφότερες, Κύπρος και Μάλτα θα ανοίξουν τους δύο ημιτελικούς της φετινής διοργάνωσης, η μία της 7ης και η άλλη της 9ης Μαΐου.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *