Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα του Ισραήλ!

Η τέταρτη μέρα των προβών για τις χώρες του δεύτερου μισού του δεύτερου ημιτελικού ξεκινάει και στη σκηνή της Malmö Arena ανεβαίνει η Eden Golan με το “Hurricane” από το Ισραήλ, για να πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα!

Ποια είναι η Eden Golan;

Η Eden Golan γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου το 2003 και είναι Ρωσοϊσραηλινη τραγουδίστρια. Από την ηλικία των 9 ετών, κέρδισε σε αρκετούς διαγωνισμούς που συμμετείχε, κερδίζοντας πολλά βραβεία. Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν η πρώτη τραγουδίστρια σε ένα γκρουπ κοριτσιών για δύο χρόνια, μαγνητίζοντας το κοινό σε διάφορες σκηνές, φεστιβάλ και τηλεοπτικές εκπομπές, προτού ενταχθεί στο label και τον εκδοτικό οίκο Session42 σε ηλικία 18 ετών.

Ξεκίνησε την καριέρα της παίρνοντας μέρος στη ρωσική επιλογή για τον διαγωνισμό τραγουδιού Junior Eurovision 2015 τερματίζοντας τη πέμπτη στον τελικό, σημειώνοντας 22 πόντους, οκτώ λιγότερους από τον τελικό νικητή Mikhail Smirnov. Το 2016, εμφανίστηκε στον διαγωνισμό New Wave συμπεριλαμβανομένης της ερμηνείας του τραγουδιού της “Howl at the Moon” σε ένα ντουέτο με τη Nyusha.

Το 2018, η Eden Golan ήταν φιναλίστ στην πέμπτη σεζόν του ρωσικού τηλεοπτικού διαγωνισμού The Voice Kids, εκπροσωπώντας την ομάδα του Pelageya. Μετά την επιστροφή της στο Ισραήλ, το 2022, η Golan συμμετείχε στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του Ro’im et Hakol και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

Φέτος συμμετείχε στο HaKochav HaBa – Eurovision 2024 Edition όπου κέρδισε και είναι η εκπρόσωπος του Ισραήλ για την Eurovision 2024 τον Μάιο στο Μάλμε.

 

Η πρόβα:

Στη σκηνή έχουμε το δεύτερο μεγάλο κυκλικό στήριγμα της ημέρας,  είναι στο ίδιο στυλ με αυτό της Λετονίας, αλλά μικρότερο, φωτιζόμενο  με νέον και με ενσωματωμένη ανεμιστήρα. Διαθέτει επίσης σκάλες σε κάθε πλευρά, επομένως χρησιμοποιείται ως στήριγμα για τους πέντε χορευτές. Είναι τρεις άντρες και δύο γυναίκες όπου μας μεταφέρουν μια ωραία χορογραφία γύρω από τον κύκλο στο μπροστινό μέρος της σκηνής.

Τα κοστούμια των χορευτών είναι λευκά και γκρι, για να συμπληρώσουν το μακρύ χυτό φόρεμα της Eden. Η όλη παράσταση έχει την ίδια αισθητική με το επίσημο βίντεο κλιπ.  Ο τοίχος LED έχει πολλά στροβιλιζόμενα χρώματα. Η δεύτερη μεγάλη μπαλάντα της ημέρας, με τα υπέροχα φωνητικά της να ταιριάζουν τέλεια.

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα του Ισραήλ:

@eurovision @EDEN GOLAN has had her very first run-through of Hurricane as rehearsals continue in Malmö #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision
Η δεύτερη πρόβα του Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Eden Golan, στην σκηνή του διαγωνισμού.
Πηγή: eurovision.tv
Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Καλο πάτο στο αγαπημένο Ισραήλ, ευχή που όμως φαίνεται πως δεν θα πιάσει, δίνοντας την ευκαιρία για διπλο εξευτελισμό από το παρευρισκόμενο κοινό και την Πέμπτη και το Σάββατο.

    Απάντηση
  2. Dinle
    Dinle says:

    Φυσικά κ Θέλω να πατώσει σαν διαμαρτυρια. Το μόνο θετικό του να περάσει στον τελικό είναι ότι η ψηφοφορία είναι η μοναδική στιγμή που οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες δε θα μπορούν να καλυφθούν οπτικά η ηχητικά όπως θα γινει πριν, κατά τη διαρκεια κ μετά την εμφάνιση του τραγουδιού.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *