MAD VMA 2024 | Η Μαρίνα Σάττι ανάμεσα στις υποψηφιότητες του αγαπημένου μουσικού θεσμού!

MAD VMA 2024 | Τα Mad Video Music Awards, o μεγαλύτερος ελληνικός μουσικός θεσμός, έρχονται για 21η συνεχόμενη χρονιά και θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Ποιοι είναι οι eurostars που είναι υποψήφιοι και ποια βραβείο διεκδικεί η Μαρίνα Σάττι;

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας έρχεται κάθε χρόνο και προσφέρει μια αυθεντική μουσική εμπειρία που ενώνει δυνατά όλους τους fans, τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ συμπληρώνουν 21 χρόνια και, για μια ακόμα χρονιά, με τη στήριξη της ΔΕΗ, που για τέταρτη χρονιά είναι ο Μεγάλος Χορηγός του θεσμού, αναμένεται να προσφέρουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις.

Φέτος, η απονομή των Mad Video Music Awards θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), ενώ το The VMA Village Festival ανοίγει τις πόρτες του από την Τρίτη 18 Ιουνίου, στον εξωτερικό χώρο του Tae Kwon Do, με μια σειρά μοναδικών εμπειριών για το κοινό.

Έτσι, από το πρωί της προηγούμενης ημέρας της απονομής, μικροί και μεγάλοι ζούμε την εμπειρία των Mad VMA με all day events, food court, αγαπημένα brands και μια μεγάλη pop συναυλία που έρχεται το βράδυ της Τρίτης, για να μας ξεσηκώσει!

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ επιστρέφουν για πέμπτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!

Στον αέρα του Mad Radio 106,2 και στο tiktok live, η Dat Lilly και ο Fipster, δύο από τους φετινούς super hosts των MAD VMA, υποδέχτηκαν τους υπόλοιπους super hosts, που θα πλαισιώσουν με την παρουσία τους τον βασικό παρουσιαστή των βραβείων, Θέμη Γεωργαντά, και μίλησαν για όλα.

Οι Elena & Fenia, Modern Cinderella, Vangelis Nakis, Pamairii, Giannis Tsioras και Ilenia Williams σχολιάσαν τις φετινές υποψηφιότητες αλλά και όσα ανυπομονούμε να δούμε τη βραδιά των βραβείων.

Παράλληλα, οι ακροατές του Mad Radio 106,2, αλλά και όσοι παρακολούθησαν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων μέσω TikTok, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά κάποιους από τους λαμπέρούς πρωταγωνιστές της φετινής βραδιάς.

Η Αναστασία, η Ελένη Φουρέιρα, η Lila, ο Trannos, o Rack και ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησαν για την παρουσία τους στον θεσμό αλλά και τις φετινές τους υποψηφιότητες δίνοντας ραντεβού με το κοινό τη μεγάλη βραδιά, στις 19 Ιουνίου.

MAD VMA 2024 | Η Μαρίνα Σάττι ανάμεσα στους υποψηφίους

Αυτό που μας τράβηξε όμως την προσοχή ήταν πως η Μαρίνα Σάττι κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του Ζάρι να διεκδικεί δύο από τα σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς, το βραβείο στην κατηγορία ΚΑΛΥΤΕΡΟ DANCE και το βραβείο στην κατηγορία ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ | ΠΟΠ.

MAD VMA 2024 | Οι υποψηφιότητες των Eurostars

Όσο και εάν αλλάζει ο θεσμός, αυτό που παραμένει πάντα ίδιο είναι οι eurostars που βρίσκονται σε όλες τις κατηγορίες των MAD VMA 2024 και αυτοί είναι οι: Ελένη Φουρέιρα, Σάκης Ρουβάς, Ήβη Αδάμου, Έλενα Παπαρίζου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Τάμτα και φυσικά όπως είπαμε και η Μαρίνα Σάττι!

Δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες και ψηφίστε ΕΔΩ!

Τα ονόματα που θα σχηματίσουν το line-up της λαμπερής βραδιάς παραμένουν ακόμα άγνωστα. Μέχρι τότε μπορείτε να ψηφίζετε καθημερινά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και φυσικά την Μαρίνα Σάττι, ΕΔΩ!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *