OGAE Poll 2024: Τα αποτελέσματα της Ελλάδας!

Μετά την ψηφοφορία δεκαεπτά σωματείων, ήρθε η σειρά της Ελλάδας να καταθέσουν τις ψήφους τους για το OGAE Poll 2024.

Συγκεκριμένα, τα 151 μέλη του ΟGAE Greece ψήφισαν ως εξής:

  • 12 βαθμοί στην Βέλγιο
  • 10 βαθμοί στην Κροατία
  • 8 βαθμοί στην Γαλλία
  • 7 βαθμοί στην Ιταλία
  • 6 βαθμοί στην Ελβετία
  • 5 βαθμοί στην Αυστρία
  • 4 βαθμοί στην Ολλανδία
  • 3 βαθμοί στην Ουκρανία
  • 2 βαθμοί στο Ηνωμένο Βασίλειο
  • 1 βαθμός στην Σουηδία

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα μετά την ψηφοφορία δεκαοτχώ fan clubs είναι τα εξής:

Η Κροατία παραμένει στην πρώτη θέση, με την Ιταλία να είναι μερικούς πόντους πίσω, ενώ η Ελβετία συμπληρώνει το τοπ 3. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 9η θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!

ΠηγήΟGAE International

31 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εντάξει το liar έχει περάσει τελείως απαρατήρητο, ανησυχητικά θα έλεγα για το τι θα καταφέρει στο διαγωνισμό,αλλά όχι τώρα ότι το πλαστικό ποπ από ΗΒ και Σουηδία άξιζαν περισσότερο. Δώστε βρε 1-2 έτσι για το γαμωτο.
    Από εκεί και πέρα το 12 στο Βέλγιο υπερβολή με βάση την επίδοση του mustii. Ούτε με το 6 στην Αυστρία συμφωνώ. Και κι δύο αυτές συμμετοχες νιώθω θα πάνε (πολύ) χειρότερα από ότι δίνουν οι fans και τα odds. Υπερβολή και το 8 στη Γαλλία, αλλά τι να κάνεις, ogaeδες είναι αυτοί…
    Γενικά μια μετριότατη προς κακή δεκάδα.

    Απάντηση
    • Nikolaos
      Nikolaos says:

      Ποια 17χρονή τραγουδίστρια είχε ποτέ πέραση στους φαν για να έχει η Σίλια; Καμία
      Το τραγούδι σαν τραγούδι πάντως κάνει εξαιρετικά νούμερα στο Spotify, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν έχει μια μεγάλη χώρα πίσω της να την βοηθήσει.
      Κάνει 30.000 streams την ημέρα όταν η Ελβετία κάνει 75.000 με τα 50.000 να έρχονται από την Ελβετία

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Η Στεφανία.
        Μπορεί να είναι εξαιρετική η Σήλια σαν περφορμερ αλλά είναι αντικειμενική πραγματικότητα ότι το liar δεν έχει κάνει αίσθηση. Τα συνολικά streams και views της συμμετοχής το επιβεβαιώνουν όπως και η πορεία, ως ώρας, σε odds και ψηφοφορίες. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε μπορεί να κανωειιτην έκπληξη και να πάει σχετικά καλά. Για εμένα πάντως όταν βλέπω ΗΒ και Σουηδία στη δεκάδα, νιώθω μια μικρή αδικία προς τη Σήλια. Έναν βαθμό θα μπορούσαν να δώσουν.

        Απάντηση
        • Nikolaos
          Nikolaos says:

          Κάνεις λάθος. Ούτε η Στεφανία πήγαινε καλά στα poll και γενικά στους φαν.
          Μετά τον διαγωνισμό την αγάπησαν.
          Άσε που το liar σε streams τα πάει πολύ καλύτερα από το last dance

          Απάντηση
  2. just an esc fan
    just an esc fan says:

    τρελαινομαι για αντικειμενικοτητα! μπραβο στον ogae, ασχετως που διαφωνω με 3-4 συμμετοχες στην 10αδα.

    προφανως δεν ελαβαν τα live των pre-parties υποψη τους, δεν ξερω και ποτε σταματησε η ψηφοφορια βεβαια

    Απάντηση
  3. Orpheus
    Orpheus says:

    Καλά τους λέτε ” οι απέναντι” εσείς! Μα, ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ?; ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ?; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΚΙΑ?; Έχουν πάθει περσινή επιτροπή ΕΡΤ?; 12 ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ?;?;?; Έχει γίνει κάτι με εμάς και το Βέλγιο και δεν το έχουμε πάρει πρέφα ρε παιδιά?; Ας μου εξηγήσει κανένας… Ντάξει, αισχρά τα αποτελέσματα, χώρια του ότι δεν συνάδουν με τα ακούσματά μας (ασχολίαστο το 8 στη Γαλλία, το 6 στην Ελβετία και το 0 και σε Αρμενία επίσης όπως και σε Αλβανία που δεν έχουν ούτε πόντο μέχρι τώρα)… Κρίμα, ρεζίλι μας έκαναν κι αυτοί είχαν δεν είχαν… Απορώ ποιοι ψηφίζουν εκεί μέσα…

    Απάντηση
    • Δήμητρα
      Δήμητρα says:

      Φίλε, τραγούδια ψηφίζουμε, όχι γείτονες. Το φετινό της Αλβανίας ούτε για 15αδα δεν είναι. Νταξει, για Αρμενία το ακούω, θα μπορούσαμε να δώσουμε κάτι.

      Απάντηση
      • Orpheus
        Orpheus says:

        Συμφωνώ στο ότι της Αλβανίας δεν αξίζει ούτε 15άδα φέτος (ούτε τελικό για την ακρίβεια, όπως κι εμείς πέρυσι) αλλά θα μπορούσαμε να τους δώσουμε κατιτίς έτσι για την τιμή των όπλων!

        Απάντηση
  4. Αυτή η κορεκτίλα μας έχει καταστρέψει
    Αυτή η κορεκτίλα μας έχει καταστρέψει says:

    Ψυχραιμία, μην τρελαίνεστε!
    Η βαθμολογία κατά τη γνώμη μου είναι αντικειμενική. Το τραγούδι της Κύπρου παιρνάει και δεν ακουμπάει παιδιά.. στην Ελλάδα δεν παίζεται πουθενά!
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ας μπει και λίγο συναίσθημα. Η Κύπρος είναι ένα νησί με Ελληνισμό απομονωμένο στη χειρότερη γειτονιά της Ευρώπης. Πρέπει ΠΑΝΤΑ να τη στηρίζουμε!! Για εμένα ό,τι σαβούρα και να στείλει πρέπει να εχει πάντα το 12άρι του κοινού και το 8,10,12 της Ερτ!!

    Απάντηση
  5. barbara
    barbara says:

    H δική μου δεκάδα:

    12 Νορβηγία / Norge
    10 Λιθουανία / Lietuva
    8 Ιταλία / Italia
    7 Ελλάδα / ῾Ελλάς
    6 Ισπανία / España
    5 Σλοβενία / Slovenija
    4 Εσθονία / Eesti
    3 Πορτογαλία / Portugal
    2 Αρμενία / Հայաստան
    1 Σουηδία / Sverige

    Απάντηση
  6. Tina
    Tina says:

    Φαίνεται πως κάποιοι θέλουν να αλλάξει η παράδοση χρόνων της ανταλλαγής 12 βαθμών με την Κύπρο ξεκίνησε από πέρσι με το ακατανόητο 4 και θα συνεχιστεί από ότι φαίνεται και φέτος

    Απάντηση
  7. Γεωργιος
    Γεωργιος says:

    Πρέπει να ντρέπεται ο ogae Greece για την ψηφοφορία του θεωρώ οι μηδέν βαθμοί στην Κύπρο είναι εντελώς κακοπιστη βαθμολογία

    Απάντηση
  8. Σοφία Θωμοπουλου
    Σοφία Θωμοπουλου says:

    Ντροπή! Πουθενά η Κύπρος! Σαφώς ακολουθείτε…οδηγίες και παραινέσεις…προδοτών! Το 12αρι έπρεπε να έχετε δώσει! Για όλους τους λόγους! Και επειδή πρόκειται για την Κύπρο μας, πρώτον και κύριον, και επειδή είναι πολύ όμορφο τραγούδι. Κρίμα που είστε και εσείς (bold παρακαλώ το και) πουλημένος!

    Απάντηση
  9. Έλεν
    Έλεν says:

    Κύπρος εύχομαι να είμαστε μαζί στο τελικό αλλά ο πρέσβης σας θεωρώ ότι ήταν Άκυρο στην δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που έκανε και δυστυχώς ο κόσμος το κατάλαβε η ΕΡΤ δεν είχε κανένα λόγο για να παρέμβει στην Ελληνική Επιτροπή Συγνώμη αλλά πιστεύω τον κύριο Ζούλα. Καλή επιτυχία Ελλάδα Καλή επιτυχία Ελλάδα Καλή επιτυχία Ελλάδα

    Απάντηση
  10. the goat
    the goat says:

    Πιστεύω ότι όσον αφορά τη Κύπρο δε πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Η Κύπρος είναι αδέλφια μας δεν είναι απλά μία χώρα για εμάς. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε τον ίδιο εθνικό ύμνο κ.α. Αν όχι 12 βάλτε 10 ή 8. Μετά μας φταίει η περσινή επιτροπή που είχε τσιράκια της ΕΡΤ. Μπράβο σας.

    Απάντηση
  11. Vasiils
    Vasiils says:

    Σοκ!!! Αλήθεια τώρα;;; Σοβαρά;; Αυτό δεν το περίμενα με τίποτα από το Ogae Greece. Να είμαστε αντικειμενικοί αλλά τίποτα στη Κύπρο μας ;; Τίποτα όμως;;; Καθόλου συναίσθημα!! Κρίμα!! Εσάς ξέρουν μόνο να κράζουν επειδή στηρίζετε την Κύπρο και πέρσι την Μελίσσα που προσπαθούσε η κοπέλα να δικαιωθεί, και αυτοί αντί να κάνουν το ίδιο για κάτι δωράκια στήριζαν τον Βερνίκο και την επιτροπή της ΕΡΤ. Τι να πεις.. Πάντως και σαν σάιτ χάλια είναι.. δεν συγκρίνεται με το Efun. Τώρα είναι 100% σίγουρο ότι το ΡΙΚ δεν θα μας ψηφίσει.

    Απάντηση
  12. C.G
    C.G says:

    Δηλαδή συγνώμη όλοι εσείς που διαμαρτύρεστε έχετε στην δεκάδα σας φέτος την Κύπρο; Γιατί αν υποθέσουμε πως ήμουν μέλος σε κάποιο σωματείο και μου ζητούσαν να δώσω τους βαθμούς μου για φέτος μηδέν θα έδινα στην Κύπρο αφού είναι κάπου κοντά στην 20η θέση. Να της έδινα βαθμό μόνο και μόνο επειδή είναι η Κύπρος δεν έπαιζε. Γενικότερα το Liar παρότι είναι μια καθαρά στερεοτυπική συνταγή για να αρέσει στους γιούροφανς δεν ψηφίζεται πουθενά ούτε από τα σωματεία ενώ είναι χαμηλά και στα τοπ των χρηστών στο γιουτιουμπ. Δεν έχει κανένα ιμπακτ. Ούτε μετά τις λάηβ εμφανίσεις της Σίλιας που έδειξε τις χορευτικές και φωνητικές της ικανότητες ανατράπηκε το κλίμα. Παραείναι basic ακόμα για τους γιούροφανς. Ίσως μια εξαιρετικά δυνατή εμφάνιση στον ημιτελικό κάνει τον κόσμο να το δει αλλιώς Στις επιτροπές πιστεύω είναι καταδικασμένο.

    Απάντηση
  13. ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ
    ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ says:

    Ε ρε να μας λειπουν 12 πόντοι για την πρωτιά και να είναι αυτοί που δεν θα μας δωσει η Κύπρος με αυτά τα μυαλά που κουβαλούμε.

    Απάντηση
  14. Dinle
    Dinle says:

    Δε γίνεται απο τη μια κάποιοι να ξυνιζετε για πιθανές αμεροληψίες του διαγωνισμού (πχ αλλαγές στον τρόπο αποφάσης σειράς εμφάνισης) κι από την άλλη να λέτε ότι η Κύπρος κ η Ελλάδα θα πρέπει να ανταλλάσουν υψηλές βαθμολογίες, πάντα. Το καταλαβαίνετε ότι δεν είναι συνεπές. Προσωπικά θεωρώ πως πρέπει να κρινεται τραγούδι. Και, σε αυτό το πλαίσιο, δε μου κάνει καμία εντύπωση η έλλειψη της Κύπρου από την δεκάδα του Ogae Ελλάδας, που απλά ακολουθεί το τρεντ της υπόλοιπης Ευρώπης. Αντίστοιχα, μου έκανε κακη εντυπωση πως ο Βερνίκος πέρσι πήρε το 12αρι της Κυπρου, γιατί ήταν τεράστια ανακολουθία σε σχέση με το τι έκαναν άλλες χώρες κ γενικά το τραγούδι κ την παρουσίαση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *