Αρμενία: Τα πλάνα των LADANIVA ενόψει Μάλμε!

Οι εκπρόσωποι της Αρμενίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision για το 2024, οι Ladaniva, αποκάλυψαν περισσότερες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη σκηνική τους εμφάνιση στο Μάλμε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που φιλοξενήθηκε στο μουσείο Sergey Paradžanov στο Γερεβάν, οι Ladaniva μοιράστηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη εμφάνισή τους και τις φιλοδοξίες τους για τη Eurovision 2024.

Συνοδευόμενοι από τον επικεφαλής της αποστολής, David Tserunyan, το συγκρότημα τόνισε τη σύμπνοιά τους με το θέμα της διοργάνωσης, «United by Music», δηλώνοντας:

«Η μουσική μας αντικατοπτρίζει μια μίξη αρμενικών και διαφορετικών πολιτιστικών επιρροών, ευθυγραμμιζόμενη άψογα με το πνεύμα της Eurovision».

Ο Tserunyan υπογράμμισε τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε το μουσικό βίντεο των Ladaniva στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, ξεπερνώντας τα 3 εκατομμύρια προβολές. Υπογράμμισε την προσμονή των Ευρωπαίων fans για ένα τραγούδι που ερμηνεύεται στην αρμενική γλώσσα.

Μιλώντας για τη συμμετοχή τους, η Jaklin περιέγραψε το «Jako» ως έναν εορτασμό της χαράς στις ζωές μας και, ταυτόχρονα, μια πρόκληση απέναντι στα στερεότυπα, λέγοντας:

«Το τραγούδι μας ενσαρκώνει την ευτυχία και τη θετικότητα, σπάζοντας τα όρια σχετικά με τη γυναικεία εκπροσώπηση».

Το «Jako» έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τα κορίτσια να υιοθετήσουν άφοβα την ατομικότητά τους.

Όσον αφορά τη σκηνική τους εμφάνιση, ο Tserunyan ανακοίνωσε ότι ο Artur Manukyan, ο σκηνοθέτης του μουσικού βίντεο, θα αναλάβει το σκηνοθετικό έργο. Η Jacqueline και ο Louis θα πλαισιωθούν από άλλα μέλη των Ladaniva, διασφαλίζοντας μια ζωντανή αντανάκλαση της αρμενικής κουλτούρας, από την ενδυμασία μέχρι τα αξεσουάρ:

«Αναμείνατε μια ηλεκτρισμένη εμφάνιση, παρόμοια με την εμπειρία μιας ζωντανής συναυλίας».

Σε σύνθεση των Jaklin Baghdasaryan, Louis Thomas και Audrey Leclercq, με στίχους των Jaklin Baghdasaryan και Louis Thomas, το «Jako» υπόσχεται να συναρπάσει το κοινό στη Eurovision 2024.

https://www.youtube.com/watch?v=_6xfmW0Fc40

Οι Ladaniva, που δημιουργήθηκαν το 2019 από τη Jaklin Baghdasaryan και τον Louis Thomas, έχουν κερδίσει διεθνή αναγνώριση, με το ντεμπούτο τραγούδι τους «Vay Aman» να συγκεντρώνει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μη χάσετε ούτε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Μάλμε:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αρμενίας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: Style.news.am

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *