Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Αρμενίας!

Την τρίτη μέρα των προβών ολοκληρώνει η Αρμενία. Οι Ladaniva ανεβαίνουν στην σκηνή της Malmö Arena για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους πρόβα. Το τραγούδι λέγεται “Jako”.

Ποιοι είναι οι Ladaniva;

Οι Ladaniva δημιουργήθηκαν το 2019 στη Λιλ ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της τραγουδίστριας Jaklin Baghdasaryan και του πολυοργανιστή Louis Thomas.  Η Baghdasaryan, γεννημένη το 1997 στο Yeghegnadzor της Αρμενίας, μεγάλωσε στο Μινσκ της Λευκορωσίας, προτού μεταναστεύσει στη Γαλλία με τη μητέρα της το 2014. Τραγουδάει από την πρώιμη παιδική της ηλικία και, με έδρα το Tourcoing , γράφτηκε στο Conservatoire de Lille . Ο Thomas, γεννημένος το 1987 στη Λιλ και καταξιωμένος μουσικός της τζαζ από οικογένεια μουσικών, παρακολούθησε επίσης το ωδείο. Ένα βράδυ του 2018, συναντήθηκαν τυχαία κατά τη διάρκεια ενός jam session σε ένα μουσικό μπαρ στο Vieux-Lille, l’Intervalle.

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2020, ενώ πολλές χώρες που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 και βρίσκονταν σε lockdown, οι Ladaniva δημοσίευσαν δύο βίντεο, τα “Vay Aman” και “Zepyuri Nman”, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα με την αρμενική κοινότητα. Έπειτα ήρθε το βίντεο τους «Kef Chilini», που έφτασε τα 18 εκατομμύρια προβολές σε λίγους μήνες.  Το 2023, οι Ladaniva κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο φέρει τον ίδιο τίτλο, παραγωγή και διανομή από την PIAS .

Στις 9 Μαρτίου 2024, οι Ladaniva ανακοινώθηκαν επίσημα ως εκπρόσωποι της Αρμενίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 .

Η πρόβα:

Το επίσημο βίντεο του Jako έχει πολλή αυθάδεια και ενέργεια, και αυτό το πνεύμα έχει σίγουρα μεταφερθεί στη σκηνή του Μάλμε, μαζί με το κοστούμι και τις κοτσίδες της Jaklin. Υπάρχει επίσης ένα “νησί” από έντονες πλίνθους στη μέση της σκηνής, όπου η μπάντα των Ladaniva στέκεται σε διαφορετικά επίπεδα παίζοντας τα μουσικά όργανά της.

Στο δεύτερο μισό της εμφάνισης, τα γραφικά του τοίχου και των κύβων LED ξεκινούν να προβάλουν αρμενικά μοτίβα και πολλά κοτόπουλα. Το όλο θέμα είναι μια ταραχή χρωμάτων και ενέργειας.

Denmark first rehearsal at Eurovision 2024. Credit: Corinne Cumming/EBU

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα της Αρμενίας:

@eurovision

Bags of energy and bursts of colour – @LADANIVA are leaving their mark in Malmö 🇦🇲 Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Αρμενίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τους Ladaniva στην σκηνή του διαγωνισμού.

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *