Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Δανίας!

Στην συνέχεια ακολουθεί η Δανία και η πρώτη τεχνική πρόβα της Saba με το τραγούδι “Sand”.

Ποια είναι η Saba;

Αφού εγκατέλειψε το γυμνάσιο, η Saba και η αδερφή της μετακόμισαν στην Κοπεγχάγη, ξεκινώντας ως μοντέλο για προϊόντα λεύκανσης δοντιών, ενώ η αδερφή της ακολούθησε μια καριέρα στο τραγούδι και τη μουσική υποκριτική. Στις 23 Φεβρουαρίου 2023, η Saba αντικατέστησε την έγκυο αδερφή της στο ρόλο της Dionne για την πρεμιέρα του μιούζικαλ Hair στο Østre Gasværk Teater, κάνοντας το ντεμπούτο της ως ηθοποιός που δεν ήταν κασκαντέρ

Στις 25 Ιανουαρίου 2024, η Saba ανακοινώθηκε ως μία από τους συμμετέχοντες του Dansk Melodi Grand Prix 2024, του εθνικού τελικού της Δανίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, με το τραγούδι “Sand”, Διαγωνίστηκε και κέρδισε τον τελικό στις 17 Φεβρουαρίου 2024, κερδίζοντας το δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη Δανία στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Η πρόβα:

Η εμφ’ανιση είναι πολύ παρόμοια με το σκηνικό που είδαμε στον εθνικό τελικό της Δανίας, το Melodi Grand Prix, ακριβώς σε μεγαλύτερη και πιο επική κλίμακα. Η Saba φοράει ένα λευκό κοστούμι – παντελόνι – αν δεν είναι το ίδιο που φορούσε στο MGP, μοιάζει πολύ. Οι τσέπες είναι γεμάτες με άμμο και τη σκορπίζει ως μέρος μιας πραγματικά όμορφης ρουτίνας αρμογραφίας που αντικατοπτρίζει μια προβαλλόμενη εκδοχή της Saba στον τοίχο LED πίσω της.

Πραγματικά απλό, αλλά ακόμα πιο εντυπωσιακό.  Το σκηνικό γίνεται ακόμα πιο δυναμικό με την ύπαρξη καπνού στο δάπεδο.

Denmark first rehearsal at Eurovision 2024. Credit: Corinne Cumming/EBU

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα της Δανίας:

@eurovision

@SABA got to have her first run-through of SAND at Malmö Arena, and it was an epic display 🇩🇰 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Δανίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Saba στην σκηνή του διαγωνισμού.

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *