Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Αυστρίας!

Η τρίτη μέρα των προβών και πρώτη για τις χώρες του δεύτερου ημιτελικού συνεχίζεται και στη σκηνή της Malmö Arena ανεβαίνει η Kaleen από την Αυστρία, για να πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα! Το τραγούδι ονομάζεται We Will Rave!

Ποια είναι η Kaleen;

O χορός ήταν μέρος της ζωής της Kaleen από μικρή ηλικία. Αμέσως μόλις μπορούσε να περπατήσει, άρχισε να χορεύει στο σαλόνι του σπιτιού της όταν έπαιζαν μουσικά προγράμματα στην τηλεόραση. Η μικρή χορεύτρια κέρδισε το πρώτο της εθνικό πρωτάθλημα χορού στην ηλικία των 7 ετών – το πρώτο από περισσότερα από 100 εθνικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και 5 παγκόσμια πρωταθλήματα.

Η Kaleen έχει προηγουμένως συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision από το 2018. Ήταν η stand-in καλλιτέχνης  για τις πρόβες πολλών χωρών (π.χ. Κύπρος), καθώς και χορεύτρια και χορογράφος για τα interval acts στη Λισαβόνα. Το 2021 η Kaleen ήταν η καλλιτεχνική διευθύντρια για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision για την Ισπανία και τη Βουλγαρία, καθώς επίσης και η δημιουργική διευθύντρια για την Ισπανία και η σκηνοθέτης της παραγωγής για ολόκληρη την παραγωγή το 2022.

Στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ, υποστήριξε την Αυστρία, την Αρμενία, τη Γερμανία και τη Γεωργία με τις σκηνικές τους εμφανίσεις… αλλά τώρα είναι η σειρά της Kaleen στο προσκήνιο!

Η πρόβα:

Η Kaleen από την Αυστρία είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει ότι αν ο καρδιακός πόνος είναι το πρόβλημα, το rave είναι η λύση.

Σκηνοθετικά, υπάρχει μια ανεστραμμένη μεταλλική πυραμιδική δομή με μεταλλικά σκαλοπάτια πάνω από το κέντρο της σκηνής, που εκτοξεύει λέιζερ, δίνοντας στη σκηνή μια ατμόσφαιρα warehouse rave. Ξεκινά την εμφάνισή της φορώντας ένα μακρύ λευκό παλτό με ουρά, αλλά αυτό αφαιρείται μόλις αρχίζει το μπάσο, αποκαλύπτοντας ένα ασημί λαμπερό leotard και μπότες μέχρι το γόνατο. Έχει τέσσερις άνδρες χορευτές που την συνοδεύουν, φορώντας μαύρα cargo παντελόνια, αμάνικα γιλέκα και oversized γυαλιά ηλίου. Μαζί με την Kaleen προσφέρουν μια πλήρη χορευτική παράσταση που καλύπτει ολόκληρη τη σκηνή.

Φωτιές και καπνός στο τρίτο run αλλά με μία αλλαγή, με την Kaleen να δοκιμάζει ένα διαφορετικό (και πολύ πιο αφράτο) λευκό παλτό. Λογικό να γίνονται δοκιμές στις πρώτες πρόβες, ώστε οι αποστολές να είναι πανέτοιμες για τα shows!

Kaleen Αυστρία 2024

Kaleen Αυστρία Eurovision 2024 – 1η Πρόβα

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα της Αυστρίας:

@eurovision Rum-di-dum-dum rehearsals have started for Austria, and the lasers are out for @kaleenmusic #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Kaleen, στην σκηνή του διαγωνισμού.

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Aa Aa
    Aa Aa says:

    Τι όμορφη και γλυκιά κοπέλα. Πόσο μοντέλο πια. Αυτά να τα βλέπετε οι Ελληνίδες που για να βγούμε ραντεβού το παίζετε μοντέλα και δεν μας απαντάτε όταν λέμε να βγούμε

    Απάντηση
  2. Ruby
    Ruby says:

    Ήδη από τα backstage τραγουδάει φάλτσα. Φανταστείτε σε 3 λεπτά act και με καλύτερη ακουστική όπου όλες οι φωνητικές αστάθειες θα είναι εμφανείς

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *