Κύπρος: Ο Graham Norton και η Άννα Βίσση εγκωμιάζουν την Silia Kapsis!

Η Silia Kapsis μετά τα πολύ θετικά σχόλια που απέσπασε για την εμφάνιση και τον επαγγελματισμό της στην Eurovision 2024, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το Liar, συνεχίζει να ξεχωρίζει. Ο σχολιαστής του BBC για το διαγωνισμό Graham Norton, αλλά και η απόλυτη Ελληνίδα star η Άννα Βίσση, σχολίασαν με πολύ εγκωμιαστικό τρόπο την προσπάθεια της Silia στην Malmo Arena.

Graham Norton: Είναι μόλις 17 και είναι τόσο εντυπωσιακή στην σκηνή της Eurovision!

Ο σχολιαστής του BBC, που είναι γνωστός πολλές φορές για τα καυστικά και ειρωνικά του σχόλια, αποθέωσε κυριολεκτικά την Silia Kapsis μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνιση της στην σκηνή του διαγωνισμού.

Το όνομα της είναι Silia Kapsis και με εξέπληξε! Είναι μόλις 17 ετών και αυτό που κάνει στην σκηνή είναι εκπληκτικό, σε αυτή την αρένα και με αυτό το κοινό!

 

Ψήφο εμπιστοσύνης και από την Άννα Βίσση

Δεν ήταν όμως μόνο ο “δύσκολος” Graham Norton που αποθέωσε την Silia Kapsis. Η Άννα Βίσση που συμμετείχε τρεις φορές στον διαγωνισμό της Eurovision, σχολίασε κάτω από post της Silia Kapsis για τον απολογισμό της στο διαγωνισμό:

Μπράβο, εξαιρετική!

Είναι ίσως η μοναδική φορά που η Άννα Βίσση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζει δημόσια και επαινεί, την εμφάνιση ενός εκπροσώπου είτε της Ελλάδας, είτε της Κύπρου στο διαγωνισμό.

Η Silia Kapsis θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη μαζί με την μητέρα της, τον παππού και την γιαγιά της για λίγες ημέρες προκειμένου να ξεκουραστεί και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα, για τις πρόβες της εν όψει της εμφάνισής της στα MAD VMA 2024.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply
  1. Ben
    Ben says:

    Με ένα καλύτερο τραγούδι θα μπορεί να κάνει παπάδες. Δεν την πολυπίστευα για να είμαι ειλικρινής αλλά μόλις την είδα στη σκηνή άλλαξα τελείως γνώμη. Ελπίζω να την ξαναδούμε στο μέλλον σε 3-4 χρονια που θα είναι και πιο ώριμη ερμηνευτικα, όχι με την Αυστραλία αλλά είτε με εμάς είτε με την Κύπρο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *