Silvester Belt from Lithuania - Eurovision 2024 first rehearsal

Λιθουανία: Το Κάουνας και το Βίλνιους ενδιαφέρονται να διοργανώσουν την Eurovision!

Ο Audrius Giržadas, επικεφαλής της λιθουανικής αποστολής για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μίλησε για το τι θα συνέβαινε εάν η Λιθουανία κερδίσει τον διαγωνισμό.

Σε μια συνέντευξη κατά τη διάρκεια του προγράμματος “Unite Eurovision” του LRT Radio, ο παραγωγός του LRT και επικεφαλής της Λιθουανικής αντιπροσωπείας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision μίλησε για το τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που η Λιθουανία κερδίσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ο Giržadas δήλωσε ότι η πρώτη λιθουανική αποστολή στη Eurovision προσέγγισε τον διαγωνισμό τραγουδιού με δύο στόχους: να μην έρθει τελευταία, αλλά και να μην κερδίσει, γιατί τότε η χώρα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει το κόστος της διοργάνωσης της εκδήλωσης.

“Ένας από αυτούς τους στόχους – να μην έρθεις τελευταίος – παρέμεινε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι ναι, η νίκη είναι τρομακτική. Μια τέτοια εκδήλωση κοστίζει πολύ – απλά τρελό! Επιπλέον, ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα συνεισφέρει στον προϋπολογισμό ο δήμος της πόλης, πόσο η ίδια η χώρα.”

Σύμφωνα με τον Giržadas, οι Λιθουανοί εκπρόσωποι και οι αρχηγοί που τους συνοδεύουν θέλουν πραγματικά να φέρουν τη νίκη στη χώρα τους μια μέρα. Διέψευσε επίσης τους ισχυρισμούς των σκεπτικιστών ότι η Λιθουανία δεν έχει την κατάλληλη αρένα για να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

“Στην ίδια την Κοπεγχάγη η “Eurovision” πραγματοποιήθηκε σε ένα τόσο σκουριασμένο γκαράζ – ένα πρώην ναυπηγείο, το οποίο αργότερα μετατράπηκε σε αποθήκη διακοσμήσεων κινηματογράφου. Οι τρύπες απλώς βουλώθηκαν, μαύρα ακουστικά μπαλόνια τοποθετήθηκαν στην οροφή και – παρακαλώ! Αυτή είναι μια τηλεοπτική εκδήλωση. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε κουτί από χαρτόνι αν φαίνεται καλό. Εξαιτίας αυτού, σίγουρα έχουμε ένα μέρος για να κάνουμε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις και θα ταίριαζαν τέλεια σε μια από τις διαθέσιμες αρένες. Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος εδώ θα ήταν ο προϋπολογισμός.”
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *