Kaleen Αυστρία 2024

Αυστρία: Πιθανή εσωτερική επιλογή και για την Eurovision 2025!

Η Kleine Zeitung αναφέρει ότι το ORF πιθανότατα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την εσωτερική επιλογή για να καθορίσει τον εκπρόσωπο της Αυστρίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Αυστρία φαίνεται πιθανό να συνεχίσει τη διαδικασία της εσωτερικής επιλογής για την ανάδειξη του συμμετέχοντά της για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η Kleine Zeitung αναφέρει ότι το ORF θα χρησιμοποιήσει ξανά εσωτερική επιλογή για τον διαγωνισμό του 2025. Στην Αυστρία έχει να πραγματοποιηθεί εθνικός τελικός για τη Eurovision από το 2016.

Η αυστριακή εφημερίδα αναφέρει ότι το τρίο AUT of Orda ενδιαφέρεται να εκπροσωπήσει την Αυστρία στον διαγωνισμό το επόμενo έτος στην Ελβετία. Λέγεται ότι θα συναντηθούν με τον Eberhard Forcher τον Ιούνιο για να συζητήσουν το θέμα, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της διαδικασίας επιλογής της Αυστρίας για πάνω από μια δεκαετία.

Η Kaleen εκπροσώπησε την Αυστρία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 με το “We Will Rave” τερματίζοντας στην 24η θέση, με 24 βαθμούς.

Πηγή: Kleine Zeitung

https://www.youtube.com/watch?v=VZ6SlZnk_EI

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2025!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *