Λουξεμβούργο: Λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν για την παλιά συνεργασία με τον Άγιο Μαρίνο για την Eurovision!

Νέες λεπτομέρειες έχουν προκύψει σχετικά με μια πιθανή συνεργασία πριν από σχεδόν μια δεκαετία που θα έφερνε το Λουξεμβούργο στη Eurovision του 2015.

Ενόψει της Eurovision 2015, υπήρξαν αναφορές ότι το Λουξεμβούργο και ο Άγιος Μαρίνος επρόκειτο να συνεργαστούν για μια συμμετοχή για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ο Thierry Mersch έδωσε μια συνέντευξη στο Luxembourger Wort εξηγώντας περισσότερα για το πώς παραλίγο να εκπροσωπήσει τον Άγιο Μαρίνο και το Λουξεμβούργο στη σκηνή της Eurovision:

“Ένα μέλος της αντιπροσωπείας της Eurovision από την τηλεόραση του Αγίου Μαρίνου επικοινώνησε μαζί μου και στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν καθόλου σοβαρός. Η ιδέα ήταν δύο ευρωπαϊκά μικροκράτη να ενωθούν για ένα μοναδικό έργο.”

Τότε υπήρχε μια συζήτηση για συνεργασία, η οποία πυροδοτήθηκε από την τότε Υπουργό Πολιτισμού δηλώνοντας τη συμφωνία της να επιστρέψει το Λουξεμβούργο. Νέες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν:

“Το τραγούδι ήταν ήδη αποφασισμένο, είχα ήδη παρτενέρ για ντουέτο. Δεδομένου ότι οι διοργανωτές δεν ήθελαν να υποστηρίξουν μόνοι τους αυτό το μοναδικό έργο, το Λουξεμβούργο έπρεπε να συνεισφέρει 50.000 ευρώ – και αυτό τελικά απέτυχε.”

Δεν είναι γνωστό ποιος θα ήταν ο παρτενέρ του ντουέτου, ούτε το τραγούδι που επρόκειτο να ερμηνευτεί. Ο Άγιος Μαρίνος συμμετείχε στη Eurovision 2015 εκπροσωπούμενος από δύο προηγούμενους συμμετέχοντες του κρατιδίου στην Junior Eurovision. Η Anita Simoncini και ο Michele Perniola με το τραγούδι “Chain of Lights”.

Το Λουξεμβούργο επιστρέφει με τη σειρά του στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision φέτος στο Μάλμε μετά από 31 χρόνια εκπροσωπούμενο από την Tali Golergant και το τραγούδι “Fighter”

https://youtu.be/6CNuXpdyYmE?si=eR0A5Bank0Hm93nt

Πηγή: Wort.lu

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *