Malta Sarah Bonnici Second Rehearsal

Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα της Μάλτας!

Έκτη μέρα προβών σήμερα και είναι η σειρά των 16 χωρών του δεύτερου ημιτελικού να ανέβουν ξανά στην σκηνή του Μάλμε για να πραγματοποιήσουν τη δεύτερή τους πρόβα. Επιπλέον σήμερα θα ανέβουν στην σκηνή για την πρώτη τους τεχνική πρόβα οι Big 5 χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Ιταλία) καθώς και η διοργανώτρια χώρα η Σουηδία. Την αρχή λοιπόν σήμερα κάνει η Μάλτα.

Ποια είναι η Sarah;

Η Sarah Bonnici διαγωνίστηκε το 2009 στην εθνική επιλογή της Μάλτας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision, με το τραγούδι “The Mambo Song”, τερματίζοντας στην τρίτη θέση. Την επόμενη χρονιά, κέρδισε την 4η έκδοση του Φεστιβάλ Τραγουδιού L-Għanja Tal-Maltin, ενώ παράλληλα συμμετείχε εκ νέου στον εθνικό τελικό για διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision Junior καταλαμβάνοντας την 7η θέση με το τραγούδι “Kitty Kitty Cat”, μισ εμφάνιση που της έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει με την εκπρόσωπο της Μάλτας, Nicole Azzopardi , ως χορεύτρια, στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision 2010 .

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της συμμετείχε σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς τραγουδιού εκτός της πατρίδας της, συμπεριλαμβανομένου του Trixie Festival στη Βουλγαρία, του Carpathians Star Festival στη Ρουμανία και του Star to Born Festival Hungary. Ήρθε πρώτη στην κατηγορία της στο Φεστιβάλ Ti Amo στη Ρουμανία και κέρδισε επίσης την Κατηγορία Πρωτότυπου Τραγουδιού με το τραγούδι “Vivrà ancora”. Το 2012 κέρδισε την κατηγορία “New Talent” του Festival Kanzunetta Indipendenza και την κύρια κατηγορία του φεστιβάλ το 2018. Λίγο αργότερα, συμμετείχε στην πρώτη έκδοση του X Factor Malta .

Το 2022 συμμετείχε στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Μάλτας για τη Eurovision 2022 με το κομμάτι “Heaven” καταλαμβάνοντας τη 12η θέση στον τελικό. Στις 18 Οκτωβρίου 2023, η Sarah ήταν μεταξύ των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Μάλτας για τη Eurovision 2024 με το τραγούδι ” Loop “, που αργότερα ανακοινώθηκε ότι ήταν εν τέλει μεταξύ των επιλεχθέντων για τον τελικό στις 3 Φεβρουαρίου 2024. Εκεί, κέρδισε την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και ήρθε πρώτη συνολικά με 102 βαθμούς, και έτσι επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη Μάλτα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024  στην Σουηδία.

Η πρόβα

Η Sarah ανεβαίνει στην σκηνή μαζί με τους χορευτές της. Ενδυματολογικά, η Sarah φοράει ένα αστραφτερό ασημί κορμάκι το ίδιο που φορούσε και στην πρώτη πρόβα.

Οι μπλούζες που αφαιρούνται, τα δεμένα μάτια των χορευτών, τα πυροτεχνήματα στην κορώνα και ένα έντονο φινάλε με φωτιές είναι κάποια απο τα χαρακτηριστικά που επιδιώκουν να κάνουν την εμφάνιση να ξεχωρίσει.

                                       Malta second rehearsal Eurovision 2024. Credit: Sarah Louise Bennett/EBU

                                               Malta second rehearsal Eurovision 2024. Credit: Sarah Louise Bennett/EBU

Mετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

Η Dress Rehearsal της Μάλτας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε στην σκηνή του διαγωνισμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *