Στοιχήματα: Επέστρεψε στην κορυφή η Κροατία – Οι τελευταίες ανακατατάξεις στις αποδόσεις!

Η άνοδος της Κροατίας στην πρώτη θέση των στοιχηματικών πινάκων ήταν θέμα χρόνου, όπερ και εγένετο. Έτσι, μετά από περισσότερο από έναν μήνα από τη στιγμή που η Ελβετία ανέβηκε στην κορυφή των στοιχηματικών πινάκων, ήρθε η μεγάλη στιγμή της επιστροφής της Κροατίας στη θέση που εβρίσκετο για μεγάλο μέρος της φετινής Eurovisionικής περιόδου.

Ήδη από το χθεσινοβραδινό Editorial σας είχαμε αναφέρει πως ο Baby Lasagna και το “Rim Tim Tagi Dim” μείωναν ραγδαία τη διαφορά τους από την προπορευόμενη Ελβετία. Λίγες ώρες μετά έλαβε χώρα και η αναμενόμενη “αλλαγή σκυτάλης”, με την Κροατία να βρίσκεται πλέον στην “pole position” για τη νίκη στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ρίχνοντας μία πιο προσεκτική ματιά στις αποδόσεις, παρατηρούμε σημαντικές αλλαγές μέσα σε λίγες ώρες, από τη χθεσινοβραδινή κυκλοφορία του recap των χωρών του πρώτου ημιτελικού. Έτσι, την πρώτη θέση πλέον καταλαμβάνει η Κροατία, με τους bookers να προσφέρουν την παρθενική νίκη των Κροατών σε αποδόσεις μεταξύ 3 και 3,5 (3,75 – 4,5 χθες βράδυ).

Ως επακόλουθο, η Ελβετία έπεσε από την κορυφή για πρώτη φορά από τα τέλη Μαρτίου. Η νίκη της Ελβετίας και του Nemo ποντάρεται πλέον σε αποδόσεις μεταξύ 3 και 4, ενώ μέχρι χθες βράδυ βρισκόταν μεταξύ 2,63 και 3.

Έδαφος χάνει και η Ιταλία, με την Ουκρανία να απειλεί να την προσπεράσει εντός ολίγου. Μεταξύ 5 και 6,5 προσφέρεται η ιταλική νίκη για όσους πιστεύουν στις δυνατότητες της Angelina Mango (5-6 χθες βράδυ), ενώ η αντίστοιχη της Ουκρανίας παίζεται πλέον σε αποδόσεις μεταξύ 5,5 και 7, σαφώς χαμηλότερες σε σχέση με πριν την κυκλοφορία του recap που οι Alyona Alyona & Jerry Heil κέρδισαν τις εντυπώσεις (7,5 – 10).

Πτώση φυσικά και για την Ολλανδία, η οποία αποτελεί τη μεγάλη χαμένη της πρώτης πεντάδας από την έναρξη των προβών και έπειτα, με ενδεχόμενη νίκη του Joost Klein και του “Europapa” να επιστρέφουν έως και δέκα φορές το ποντάρισμα.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις του Top 10, στην έκτη θέση ανέβηκε τις τελευταίες ώρες το Ισραήλ. Η νίκη του Ισραήλ προσφέρεται σε αποδόσεις μεταξύ 17 και 23, κατά τι υψηλότερες συγκριτικά με χθες βράδυ (15-21). Πτώση μίας θέσης για τη Γαλλία, σε μια εξέλιξη που θεωρούταν εν πολλοίς αναμενόμενη, όπως σας αναφέραμε και στη χθεσινοβραδινή μας στοιχηματική ανάλυση. Έως και 26 φορές το ποντάρισμα επιστρέφει το “Mon Amour“ και ο Slimane.

Σταθερή παραμένει για την ώρα η Ελλάδα, ούσα στην όγδοη θέση. Μία ενδεχόμενη νίκη του “ZARI” και της Μαρίνας Σάττι εξακολουθεί να παίζεται αυτή τη στιγμή σε αποδόσεις μεταξύ 21 και 34, ακριβώς όπως και χθες το βράδυ.

Ελάχιστα πίσω από την Ελλάδα, βρίσκεται η Ιρλανδία που παραμένει ένατη, αλλά βλέπει τις αποδόσεις νίκης της να μειώνονται ώρα με την ώρα. Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες πρόβες του πρώτου ημιτελικού, είναι απολύτως φυσικό οι bookers να ρίχνουν τις αποδόσεις νίκης της Ιρλανδίας, ενδεχόμενο που παίζεται αυτή τη στιγμή σε αποδόσεις μεταξύ 23 και 41, ενώ πριν από λίγες ώρες επέστρεφε έως και 67 φορές το ποντάρισμα.

Τέλος, απολύτως στάσιμη στη δέκατη θέση παραμένει η Νορβηγία. Σε περίπτωση που οι Gåte κερδίσουν τη φετινή Eurovision με το “Ulveham“, οι άνθρωποι που θα ποντάρουν σε αυτούς, θα πάρουν έως και 101 φορές τα χρήματά τους πίσω.

https://www.youtube.com/watch?v=EBsgTJQFl9k

Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις των bookers και η Κροατία θα πετύχει την παρθενική της νίκη στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Η πρόβα της χώρας μας μπορεί να άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά όχι τόσο ώστε να κοντραρει Κροατία και Ελβετία έτσι παραμένουμε στην 8η θεση

    Απάντηση
  2. Itsme
    Itsme says:

    Παιδια καλησπερα σας. Εσεις που ειστε εκει και βλεπετε τα πραγματα απο κοντα, τι αισθηση εχετε για την Ελλαδα; Μονο εμενα μου φαινεται η πιο απροβλεπτη χρονια της δεκαετιας;
    Ευχομαι να περασει ολη η συντακτικη ομαδα υπεροχα❤️

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *