Eurovision 2024: Η ανακοίνωση της EBU σχετικά με τη σειρά εμφάνισης και την τηλεψηφοφορία!

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε πριν λίγα λεπτά η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση σχετικά με τη σειρά εμφάνισης του Μεγάλου Τελικού, τους αριθμούς τηλεψηφοφορίας των χωρών αλλά και την τηλεψηφοφορία της Ολλανδίας!

Η επικείμενη ανακοίνωση αναφέρει:

«Ως αποτέλεσμα της μη συμμετοχής της Ολλανδίας στο Μεγάλο Τελικό του διαγωνισμού τα ακόλουθα θα συμβούν:

Όλοι οι συμμετέχοντες θα διατηρήσουν τον αριθμό τους στη σειρά εμφάνισης. Δε θα υπάρχει τραγούδι με τον αριθμό 5!

Η ψηφοφορία των επιτροπών , που ληφθηκε από τη Dress Rehearsal 2 την Παρασκευή 10 Μαΐου έχει ανακαταμετρηθεί έτσι ώστε η Ολλανδία δε θα λάβει καθόλου βαθμούς. Γι’αυτο όλες οι επιτροπές πρέπει να βαθμολογήσουν όλα τα τραγούδια από το 1 έως το 26!

Για παραδειγμα: αν η Ολλανδία είχε κατανεμηθεί 9η σε μια επιτροπή, η χώρα που βγήκε 10η θα πάει στην 9η θέση και θα λάβει δυο βαθμούς και ο 11ος θα πάει 10ος και θα λάβει ένα βαθμό.

Η Ολλανδία δρ θα λάβει καθόλου πόντους από το τηλεοπτικό κοινό.

Οι Ολλανδοί τηλεθεατές θα έχουν κανονικά την ευκαιρία να ψηφίσουν στο Μεγάλο Τελικό και οι ψήφοι της ολλανδικής επιτροπής μετρούν κανονικά.

Η EBU θα ενημερώσει όλους τους συνεργάτες επικοινωνίας της ότι η Ολλανδία δε θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό και θα επιχειρήσουν να μπλοκάρουν όλες τις γραμμές για το τραγούδι με αριθμό 05! Σας ζητάμε να μη ψηφίσει κανεις τον αριθμό 05! Οποίος επιχειρήσει να ψηφίσει το τραγούδι με αριθμό 05 , οι ψήφοι του δε θα μετρηθούν αλλά πιθανότατα να χρεωθεί κανονικά.

Η Ολλανδία δε θα εμφανιστεί στην ψηφοφορία.»

Ολα αυτά έρχονται σε απόρροια της ανακοίνωσης της αποβολής του Ολλανδού Joost Klein, λόγω άπρεπους συμπεριφοράς απέναντι σε μέλος της παραγωγής του διαγωνισμού!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με το διαγωνισμό!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *