Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα της Γερμανίας!

Σειρά έχει ο Isaak από τη Γερμανία. Ο τραγουδιστής ερμηνεύει το “Always on the Run”, μία δυναμική μπαλάντα που αναδεικνύει τις φωνητικές του δυνατότητες, ευελπτιστώντας να ανατρέψει τα προγνωστικά και να κατακτήσει μία θέση στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα.

Ποιος είναι ο ISAAK;

Ο ISAAK ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι ως μουσικός του δρόμου σε ηλικία 12 ετών.

Τροφοδοτούμενος από ένα βαθύ πάθος για τη μουσική, βελτίωσε τις δεξιότητές του παίζοντας κιθάρα, πιάνο, γιουκαλίλι και ντραμς. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της διαμορφωτικής περιόδου που όχι μόνο καλλιέργησε την αδιαμφισβήτητη φωνή του, η οποία έχει απήχηση βαθιά στο κοινό του, αλλά ανέπτυξε επίσης μια σαγηνευτική σκηνική παρουσία.

Ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης και σύζυγος, η μουσική ήταν πάντα στο επίκεντρο της ζωής του ISAAK. Ένα μεγάλο διάλειμμα για τον τραγουδιστή έφτασε το 2021, όταν κέρδισε το talent show Show Your Talent.

Οι πρώτες του εμπειρίες ως street performer έχουν διαμορφώσει την τέχνη του σήμερα, ενσταλάζοντάς του μια βαθιά σύνδεση τόσο με την τέχνη του όσο και με το κοινό του.

Η πρόβα

Το σκηνικό είχε μια σημαντική βελτίωση από το Das Deutsche Finale τον Φεβρουάριο – ο ISAAK είναι επίσης σε ένα δωμάτιο, αλλά αντί για ένα βρώμικο γυμναστήριο (σε σύγκριση με το Ηνωμένο Βασίλειο) μοιάζει με ένα πολύ κομψό σαλόνι, κατασκευασμένο από μαύρο μεταλλικό πλαίσιο που σημαίνει ότι μπορεί ακόμα να τον δει κανείς από όλες τις πλευρές.

Έχει επίσης φωτιά – και από το πρώτο ρεφρέν και οι τρεις πλευρές του δωματίου τυλίγονται στις φλόγες, σαν το σπίτι να καίγεται. Δύσκολο να αποτυπώσεις την ατμόσφαιρα με λόγια, αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Το σετ βρίσκεται κάτω από τον μεσαίο κύβο, ο οποίος έχει κατέβει από ψηλά για να δημιουργήσει ένα ταβάνι, αλλά κατά τη διάρκεια του μέσου οκτώ ολόκληρο το σετ απομακρύνεται και είναι απλώς ο ISAAK στη μέση της σκηνής, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και πλαισιώνεται από τέσσερις τραγουδιστές.

Germany second rehearsal Eurovision 2024. Credit: Corinne Cumming/EBU

Παρακολουθώντας τόσο στην οθόνη όσο και στη σκηνή, είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό τρίλεπτο – η αλληλεπίδραση του ISAAK με μέρη του δωματίου, τις φλόγες και η δυναμική αλλαγή του σκηνικού στα μισά του δρόμου αναβαθμίζει πραγματικά αυτό που είναι ήδη ένα ισχυρό φωνητικό.

Έχουμε δει ΤΟΣΟ εντυπωσιακά σκηνικά την περασμένη εβδομάδα – ακόμα τέσσερις παραστάσεις απομένουν, αλλά πρόκειται να είναι μια ΠΟΛΥ καλή χρονιά.

Germany second rehearsal Eurovision 2024. Credit: Corinne Cumming/EBU

Αργότερα σήμερα, θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με αποσπάσματα τριάντα δευτερολέπτων από τα τηλεοπτικά πλάνα των εμφανίσεων των Big 5 και της διοργανώτριας Σουηδίας. Το βίντεο αυτό θα δημοσιευθεί στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, μετά την ολοκλήρωση των σημερινών προβών.

Περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνιση της Γερμανίας θα δοθούν στη δημοσιότητα την Δευτέρα 6/5, μετά τη διεξαγωγή της Dress Rehearsal των χωρών του Α΄Ημιτελικού. 

Πηγή: Eurovision.tv


Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *