Slovenia Raiven Second Rehearsal

Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα της Σλοβενίας!

Επόμενη πρόβα για σήμερα, η Σλοβενία, με την εκπρόσωπό της Raiven και το τραγούδι “Veronika“!

Ποια είναι η Raiven

Το ντεμπούτο της στην electro-pop ήρθε το 2014, αλλά η ίδια ήρθε στο προσκήνιο της μουσικής σκηνής της χώρας κατά τη διάρκεια των εθνικών επιλογών της Σλοβενίας, EMA. Εκεί, η Raiven έχει συμμετάσχει με πολλά τραγούδια όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Črno Bel (2016), Zažarim (2017) και KAOS (2019).

Το 2021, η Raiven κέρδισε στο διάσημο σλοβενικό μουσικό φεστιβάλ Popevka, με το τραγούδι της Volkovi.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, δραστηριοποιήθηκε τόσο στην όπερα όσο και στο θέατρο, και μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από τη Μουσική Ακαδημία της Λιουμπλιάνα, η τραγουδίστρια άρχισε να εξερευνά τον κόσμο της ηλεκτρο-όπερας.

Η πρόβα:

Στη σκηνή βλέπουμε την Raiven με ένα σκούρο διάφανο κορμάκι. Συνοδεύεται από χορευτές με nude ρούχα, σε μία χορογραφία που είναι πολύ κοντά στο επίσημο βίντεο κλιπ.

Η σκηνική εμφάνιση είναι αρκετά αιθέρια, σκοτεινή και αρκετά δραματική. Φωνητικά είναι άψογη για μία ακόμη φορά και  οι ψηλές νότες στο τέλος απογειώνουν την όλη εμφάνιση.

Slovenia Eurovision 2024

Στο τελευταίο run βλεπουμε και καπνούς που προσθέτουν ακόμη περισσότερο δράμα και μυστήριο σε όλη την σκηνική εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές πραγματοποιεί μία άρτια εμφάνιση χωρίς μεγάλες αλλαγές από την πρώτη πρόβα!

Slovenia Eurovision 2024

Mετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

Φωτογραφία:

πηγή: eurovision.tv

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *