Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Ιταλίας!

Το δεύτερο μισό της σημερινής ημέρας είναι αφιερωμένο στις χώρες της Big5 και στη διοργανώτρια Σουηδία. Στη σκηνή της Malmö Arena αυτή τη στιγμή η Ιταλία με την Angelina Mango και το τραγούδι “La Noia“!

Ποια είναι η Angelina Mango;

Με 4 πλατινένιους δίσκους, δύο χρυσούς δίσκους και μια εντελώς sold-out περιοδεία, η Angelina Mango ήταν ένα από τα αστέρια του 2023 στην Ιταλία.

Η μουσική της είναι ένα μείγμα που συγκεντρώνει διαφορετικές επιρροές, συμπεριλαμβανομένης της ιταλικής και αμερικανικής ραπ, της R&B και της οργανικής μουσικής.

Στα τραγούδια της, η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός καταπιάνεται με θέματα και θέματα που την αφορούν, όπως οι αγωνίες της GenZ, η αγάπη, η ανάγκη για ελευθερία και η αξία της οικογένειας.

Αγαπημένη από τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Angelina Mango έχει πάρα πολλούς ακόλουθους, ιδιαίτερα στο TikTok.

Η πρόβα

Φτάσαμε στην τελευταία πρώτη πρόβα του 2024 και είναι η Ιταλίδα Angelina Mango που τραγουδά το τραγούδι της “La Noia“. Ήταν μια μεγάλη πρωταγωνίστρια στην Ιταλία το 2023, με ξεπούλημα περιοδεία και τεράστιους ακόλουθους του TikTok. Επόμενος σταθμός Sanremo, μετά Eurovision.

Περιγράφει τη μουσική της ως επηρεασμένη από την ιταλική και αμερικανική ραπ, το R’n’B και την οργανική μουσική και το “La Noia” έχει στοιχεία από όλα αυτά. Τεράστια απόκλιση από την παράσταση της Angelina στο Sanremo, ακόμα και από το επίσημο βίντεο – η Angelina έχει πέντε γυναίκες χορεύτριες και το σκηνικό μοιάζει σαν να βρίσκεται σε ένα δάσος με γυμνά δέντρα.

Ξεκινά επίσης με τέσσερις από τους πέντε κύβους κατεβασμένους στο πάτωμα, που προβάλλονται με κλαδιά για να περικλείουν τους χορευτές. Σηκώνονται για να αποκαλύψουν την Αντζελίνα στη μέση, με έναν τεράστιο θρόνο φτιαγμένο επίσης από συνυφασμένα κλαδιά και κλαδιά.

Το κοστούμι της είναι ένα κόκκινο αστραφτερό κορσέ με φυτικά μοτίβα στα πόδια και τα χέρια της και οι χορευτές της έχουν παρόμοιο στυλ αλλά χωρίς το κόκκινο. Το όλο αποτέλεσμα των δέντρων, των φυτών και των λουλουδιών στον τοίχο LED έχει μια πραγματικά φανταστική γοητεία – σαν ένα ψυχεδελικό, μαγικό δάσος, αλλά με κάτι μοδάτο. Παρεμπιπτόντως, το “La Noia” μεταφράζεται ως “η πλήξη” και η Angelina χορεύει στο ρυθμό της πλήξης της. Τίποτα βαρετό σε αυτό το σκηνικό – είναι γεμάτο χρώμα και υφή και πλούτο.

Italy First Rehearsal Eurovision 2024 Credits: Corinne Cumming

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα της Ιταλίας:

@eurovision Will the queen please take the throne… @angelinamango__ makes her entrance onto the rehearsal stage #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Angelina Mango στην σκηνή του διαγωνισμού.

πηγή: eurovision.tv

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *