Eurovision 2024: Ο Johnny Logan θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του Πρώτου Ημιτελικού!

Οι Σουηδοί μας υπόσχονται πραγματικά μια αξέχαστη διοργάνωση. Οι διοργανωτές της φετινής Εurovision ετοίμασαν ένα all-star line-up, το οποίο και θα εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή και στο οποίο θα περιλαμβάνεται και ο Johnny Logan.

Για την εμφάνισή του στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2024, ο Johnny Logan αναφέρει :

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος και ενθουσιασμένος που μου ζητήθηκε να εμφανιστώ ως καλεσμένος στις 7 Μαΐου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε. Η Σουηδία έχει κερδίσει 7 φορές, όπως και η Ιρλανδία. Το να μου ζητηθεί να “εκπροσωπήσω” τη χώρα μου μια τελευταία φορά είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα και είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους όσοι συμμετείχαν στην απόφαση. Ανυπομονώ πραγματικά να επιστρέψω στη σκηνή της Eurovision ως καλεσμένος αυτή τη φορά και όχι ως διαγωνιζόμενος.

Ποια είναι η σημασία πίσω από την εμφάνιση του Johnny Logan στη Eurovision 2024

Μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του διαγωνισμού είναι αδιαμφισβήτητα ο Johnny Logan. Έχει κερδίσει δύο φορές ως σόλο καλλιτέχνης, το 1980 και το 1987. Έχει επίσης συνθέσει το “Why Me”, τη νικήτρια συμμετοχή της Ιρλανδίας το 1992 για τη Linda Martin. Επίσης, το 1984, αυτός και η Linda Martin τερμάτισαν δεύτεροι, πίσω από τη Σουηδία.

Μέχρι πρότινος, ο Johnny Logan ήταν ο μόνος καλλιτέχνης που είχε στο ενεργητικό του δύο νίκες στον διαγωνισμό. Το ρεκόρ του Logan καταρρίφθηκε όταν η Loreen κέρδισε στο Λίβερπουλ πέρυσι για δεύτερη φορά. Επιπλέον, η νίκη της Loreen έσπασε ακόμη το ρεκόρ νικών της Ιρλανδίας, με την Ιρλανδία και τη Σουηδία να μοιράζονται πλέον από επτά νίκες.

Ποιοι άλλοι αστέρες του διαγωνισμού θα δηλώσουν το παρών;

Οι Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005), Sertab Erener (Τουρκία 2003) και Charlotte Perrelli (Σουηδία 1999, 2008), συμπληρώνουν τη λίστα των αστέρων που θα εμφανιστούν στη Εurovision 2024. Η κοινή εμφάνιση των τριών έχει προγραμματιστεί για τον Δεύτερο Ημιτελικό.

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος της Σουηδίας για το 2018, Benjamin Ingrosso, θα εμφανιστεί κι αυτός στον Πρώτο Ημιτελικό.

Ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε από τις 7 έως τις 11 Μαΐου.

Πηγή: eurovision.tv

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Μάλμε:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *