Eurovision 2024: Το ντουέτο της Loreen με τον Johnny Logan που δεν πραγματοποιήθηκε!

Ο Πρώτος Ημιτελικός του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και αδιαμφισβήτητα τα acts ήταν εντυπωσιακά, τόσο τα εναρκτήρια όσο και τα interval. Δεν θα μπορούσε να λείπει ο “Mr Eurovision” Johnny Logan, ο μοναδικός άνδρας διπλός νικητής του Διαγωνισμού, ο οποίος ερμήνευσε μια ορχηστρική εκδοχή του Euphoria της Loreen, της μοναδικής διπλής γυναίκας νικήτριας.

Βέβαια, τα σχέδια ήταν κατά τι διαφορετικά. Αυτό που προβλεπόταν ήταν πως, οι δύο νικητές θα εμφανίζονταν στην σκηνή του Πρώτου Ημιτελικού ως ντουέτο “Βασίλισσα και Βασιλιάς της Eurovision”. Εσωτερικές πληροφορίες, όμως, θέλουν την περσινή νικήτρια να αποσύρεται από αυτή την ιδέα μόλις λίγες εβδομάδες πριν τον Διαγωνισμό, αφήνοντας εν τέλει τον Johnny Logan να ερμηνεύει μόνος του στο Interval Act.

Ωστόσο, ο manager της Loreen, Tony Beard αρνείται αυτές τις πληροφορίες και ισχυρίζεται ότι:

“Η Loreen ποτέ δεν δήλωσε πως θα τραγουδούσε ντουέτο με τον Johnny Logan. Έχει επικεντρωθεί στην εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει στον Μεγάλο Τελικό και το είχαμε καταστήσει σαφές στο SVT εξαρχής. Οτιδήποτε άλλο είναι λάθος πληροφόρηση.

Γνωρίζουμε ότι το κοινό θα ήθελε να δει την Loreen σε ντουέτο, αλλά το act της στον Τελικό έχει επισκιάσει τα πάντα. Δεν θα είναι μια συνηθισμένη εμφάνιση.”

Για την εμφάνιση της Loreen στον Τελικό σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας:

Από την άλλη πλευρά, η Ebba Adielsson, η executive producer της Eurovision στο SVT, σημειώνει:

“Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, υπήρξαν ποικίλες ιδέες σχετικά με τα εναρκτήρια και τα ενδιάμεσα acts. Άλλες τις κρατήσαμε, άλλες τις απορρίψαμε. Η Loreen θα εμφανιστεί στον τελικό και επιδιώκουμε να καταπλήξουμε τα μέσα που θα δουν την πρόβα της.”

 

Θα θέλατε να είχε υλοποιηθεί αυτή η ιδέα για το συγκεκριμένο ντουέτο; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: aftonbladet.se

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *