Σουηδία: Ο δήμος του Malmö αποκαλύπτει την τοποθεσία του Eurovision Village!

Πριν λίγες ώρες, η πόλη του Malmö δημοσίευσε μια πρόσκληση για εθελοντές που επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, οι οποίοι θα απορροφηθούν στις διάφορες δραστηριότητες του διαγωνισμόυ, όταν η πόλη κληθεί να φιλοξενήσει το διαγωνισμό της Eurovision τον επόμενο Μάιο.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2024 θα είναι ένα φεστιβάλ όπου θα γιορτάζεται η μουσική, η δημιουργικότητα και η φροντίδα για όλους. Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η πρόσληψη 600 εθελοντών που θέλουν να συνεισφέρουν.

Τα καθήκοντα για τους εθελοντές κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε θα ποικίλλουν – από την καθοδήγηση προσκεκλημένων στην πόλη και την υποδοχή στο χώρο του Eurovision Village στο πάρκο Folkets μέχρι τη διακόσμηση, τη βοήθεια των αντιπροσωπειών των διαφορετικών χωρών και τη συνεισφορά χρόνου και δέσμευσης για να δώσει το Μάλμε μία όμορφη εικόνα στον κόσμο που θα βρεθεί εκεί.

Στις 15 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ., η ευκαιρία υποβολής αιτήσεων θα ανοίξει στο malmo.se και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 7 Ιανουαρίου.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2024 διοργανώνεται σε συνεργασία με την πόλη του Malmö και θα μεταδοθεί από το Malmö Arena την Τρίτη 7 Μαΐου (1ος ημιτελικός), την Πέμπτη 9 Μαΐου (2ος ημιτελικός) και το Σάββατο 11 Μαΐου (τελικός) αφού η Loreen κέρδισε για δεύτερη φορά στο Λίβερπουλ με το τραγούδι “Tattoo“.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: malmo.se

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τη Eurovision: 

1 reply
  1. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Το eurovillage θα είναι περίπου 25 λεπτά περπάτημα από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Η σύνδεση με το στάδιο από το village δεν είναι ιδανική. Αν κάποιοι από εσάς (όπως και εμείς) έχετε κλείσει ξενοδοχείο στο κεντρο, αποφύγετε να επισκεφτείτε το χωριό πριν πάτε γήπεδο, θα έχει ταλαιπωρία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *