Κύπρος: Οι πρώτες αντιδράσεις των Eurofans και μη στο Youtube για το Liar!

Πριν από μερικές μέρες, κυκλοφόρησε η συμμετοχή της Κύπρου μας για την Eurovision 2024 με την Silia Kapsis και το “Liar”. Όπως κάθε χρόνο έχουμε αντιδράσεις από Eurofans και μη στο Youtube, αρκετοί όμως ήταν αυτοί που θέλησαν να σχολιάσουν το “Liar” με πολλές αντιδράσεις στο Youtube να έχουν πολύ θετικά σχόλια και πάρα πολλοί από αυτούς να πιστεύουν ότι το τραγούδι της Κύπρου θα βρίσκεται σίγουρα στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε παρακάτω μερικά βίντεο από τις αντιδράσεις τους:

https://www.youtube.com/watch?v=F6o7lGAknsk&t=846s

https://www.youtube.com/watch?v=W3LUqlyKrvo

https://www.youtube.com/watch?v=qGMyjPDsf5o

Φυσικά μπορείτε να δείτε το βίντεο reaction του Eurovisionfun για τη συμμετοχη της Κύπρου:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2024!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Μάλμε:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής και κυπριακής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Eurovision Greece Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων και Κύπριων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece Group, για όλα τα νεότερα!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Aπό τα πρόσφατα τραγούδια, μόνο η Κύπρος έριξε στα τάρταρα αποδόσεις (τύπου από 50 σε 150/1)
    Θεαματικότατη στοιχηματική αντίδραση για Ολλανδία κ Ελβετία, πτώση για ΗΒ

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Από όσα reactions έχω δει να κυκλοφορυν τελευταία, οι εντυπώσεις που αποκομίζω είναι οι εξής.
    1. Σχεδόν κανείς δεν λέει ότι είναι ένα κακό τραγούδι. Όλοι το θεωρούν από μέτριο ως πολύ καλό, ωστόσο κοινός παρονομαστής είναι ότι όλοι το χαρακτηρίζουν dated και generic. Βέβαια και η Νορβηγία πέρσι ακριβώς τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά είχε με το τραγούδι της και είδαμε ποσό ψηλά έφτασε με μια σχετικά αδιάφορη εμφάνιση, όποτε δεν ξεγράφω ότι ίσως πρόκειται για το bop που φέτος θα μπει και δεκάδα, με δεδομένο ότι η Σιλια είναι απείρως πιο χαρισματική από την Αλεσσαντρα.

    2. Όλοι κριντζαρουν με το ποσό κακό είναι το βίντεο κλιπ. Τύπου λατινοτηλερομαντζο από τα 90’s, απλοϊκό λες και απευθύνεται σε 8χρονα. Κακιστο και αχρειαστο storytelling τυπου ηθικοπλαστικου περιεχομενου, ιδια και χειροτερη κριντζια με την ιστορια του κλιπ του Λαμπρου περσι. Με τη διαφορα οτι εδω ολα ηταν λαθος, κακιστος φωτισμος, κακομοιρια. Διαφωνώ με όσα είχατε πει στο live, οτι οι συνθηκες, οι περιορισμοι και τα προαπαιτουμενα στο ξενοδοχειο ηταν τετοια που οδηγησαν σε αυτο το αποτελεσμα. Αν εισαι δημιουργικος, και εναν λευκο τοιχο να εχεις μονο, μπορεις να κανεις θαυματα. Ποσο μαλλον ενα τεραστιο ξενοδοχειο που μπορεις να κανεις παπαδες. Αυτο απλα ηταν κακο, δινει την εντυπωση οτι εγινε μεσα σε 2 ωρες και με budget 25 ευρω.

    3. Προσωπικά βλέπω ως κάτι θετικό που η Κύπρος τα τελευταία χρόνια διαμορφώνει ένα δικό της στυλ, δηλαδή γυναικείο bop. Πολλοί μιλάνε για classic Cyprus style song. Αυτο δεν ειναι παντα επιτυχημενο, αλλα η Κυπρος εχει σταματησει να ειναι αδιαφορη και οι περισσοτεροι αν και ξερουν τι να περιμενουν, το τιμανε δεοντως. Πιστεύω φέτος από όλα τα γυναικεια dance, αν κατι παει απιστευτα κατα διαολου με την Αυστρια (δεν νομιζω να αφησει ο Μαρβιν τη Μαρβαινα ξυπολητη στα αγκαθια βεβαια), τοτε η Κυπρος θα ξεχωρισει. Επουδενι για νικη φυσικα, αλλα ενα καλο πλασαρισμα στο τοπ 10 δεν ειναι απιθανο.
    Τελικό σχόλιο, το είχα γράψει και παλαιότερα. Αν έρθει ποτέ η ώρα για να νικήσει η Κύπρος, έχω την αίσθηση ότι αυτό δεν θα είναι ούτε με προκάτ σουηδικά τραγούδια ούτε με τραγούδια που θα αγοράζουν έτοιμα. Αυτό θα γίνει όταν η Κύπρος δώσει χώρο και τόπο στα νέα ταλέντα της να δημιουργήσουν κατι αυθεντικό και με την καρδιά τους, χωρίς καμία από τις γνωστές συνταγες, με στοιχεία από τη μουσική τους παράδοση, τους ρυθμούς τους, τα μοτίβα τους. Όχι με τραγούδι που θα μπορούσε να είναι συμμετοχή οποιασδήποτε άλλης χώρας, όσο καλό και να είναι. Και αυτό θα είναι τόσο ειλικρινές και αγνό, που θα συγκινήσει όλη την Ευρώπη. Ευγενής πόθος? Ίσως. Μέχρι τότε, τα γνωστά.

    Απάντηση
    • Tiesto
      Tiesto says:

      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μερικές παρατηρήσεις. Το video clip ήταν χορηγούμενο από το ξενοδοχείο στη Λεμεσό οπότε λίγα καλλιτεχνικά πράγματα θα μπορούσαμε να δούμε. Είναι σαν τα χορηγούμενα video clip της Panic που δείχνουν συνέχεια προιόντα και είναι απίστευτα cringy. Η Κύπρος θα είναι ευχαριστημένη αν περάσει τελικό. Για είσοδο στη δεκάδα νομίζω το πιστεύουν και αυτοί ότι είναι πολύ δύσκολο. Η Κύπρος δεν έχει τη δυναμική για να πάρει ποτέ την πρώτη θέση. Δεν είναι Ισραήλ που είναι πανίσχυρο στις διασυνδέσεις και έχει μια οικονομική elite που το στηρίζει. Οι φιλοδοξίες της φτάνουν μέχρι την είσοδο στη δεκάδα.

      Απάντηση
  3. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Ο καλλιτέχνης κάνει το τραγούδι σπουδαίο ή το καταστρέφει.
    Η Σίλια με πείθει. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή για το τραγούδι.
    Το liar είναι το μοναδικό κομμάτι του Κοντόπουλου που μου αρέσει

    Δεν βιάζομαι να πω ότι είμαι τυπικό ποπ τραγούδι, γιατί και της Φουρέιρα τυπικό ήταν αλλά παραλίγο να κερδίσει.

    Εύχομαι τα καλύτερα για την Κύπρο. Τουλάχιστον αντιμετωπίζει τίμια τον διαγωνισμό και τους καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *