Eurovision 2024: Επισκέπτες από πάνω από 80 χώρες έρχονται στο Μάλμε για τη Eurovision!

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision παραδοσιακά γιορτάζεται ως μια ενωτική δύναμη, ενώνοντας έθνη και πολιτισμούς μέσω της δύναμης της μουσικής. Φέτος, η πολυμορφία και ο ενθουσιασμός των οπαδών είναι πιο εμφανείς από ποτέ, καθώς η πόλη του Μάλμε ετοιμάζεται να υποδεχθεί επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου.

Στην πρωτοπορία των διεθνών πωλήσεων εισιτηρίων βρίσκεται το Ηνωμένο Βασίλειο, επιδεικνύοντας έναν εντυπωσιακό βαθμό ενθουσιασμού καθώς καταλαμβάνει περισσότερο από το μισό του ίδιου ποσοστού με την οικοδέσποινα χώρα, τη Σουηδία.

Ωστόσο, ο ενθουσιασμός εκτείνεται πολύ πέρα ​​από τα ευρωπαϊκά σύνορα, με υψηλούς αριθμούς πώλησης εισιτηρίων να προέρχονται από πολλές ηπείρους. Από την Ευρώπη στην Ασία, από την Αμερική στην Αυστραλία και πέρα, οι οπαδοί από κάθε γωνιά του κόσμου ανυπομονούν να λάβουν μέρος στα γλέντια στο Μάλμε τον Μάιο.

Ιδιαίτερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Αυστραλία ξεχωρίζουν ανάμεσα στους κορυφαίους αγοραστές εισιτηρίων, υπογραμμίζοντας την αντίκτυπο της εκδήλωσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι πιο απομακρυσμένοι ταξιδιώτες έρχονται από τη Νέα Ζηλανδία! Αυτό θα πει αφοσίωση!

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision του 2024 στο Μάλμε ετοιμάζεται να καταγράψει ιστορικό ορόσημο με την εντυπωσιακή είσοδο παγκόσμιων επισκεπτών, υπογραμμίζοντας την ανθεκτική του δημοφιλία και τον παγκόσμιο του προσανατολισμό. Σχεδόν το μισό των εθνών του κόσμου εκπροσωπείται ανάμεσα στους αγοραστές εισιτηρίων, κηρύσσοντας το γεγονός ως μια πραγματικά παγκόσμια γιορτή της μουσικής και της ενότητας.

Η Καρίν Κάρλσον, Διευθύντρια του γεγονότος για την πόλη του Μάλμε, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ποικιλομορφία της συμμετοχής:

Η υποδοχή των οπαδών και των επισκεπτών της Eurovision από τόσο ευρύ και ποικίλο φάσμα χωρών στο Μάλμε είναι πραγματικά φανταστική. Αποτυπώνει ζωηρά τη γοητεία του γεγονότος και τη δύναμή του να ενώνει τους ανθρώπους μέσω της κοινής γλώσσας της μουσικής, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της ποικιλομορφίας.

Με πολίτες από 186 χώρες που ζουν στην πόλη και την προσέλευση στον υπόλοιπο κόσμο της Ευρώπης, το Μάλμε δεν είναι μόνο η πύλη της Σουηδίας προς τον κόσμο, αλλά και η διεθνής πύλη για τη Σουηδία.

Η Καρίν Κάρλσον συνεχίζει:

Βλέπουμε το Μάλμε ως ένα μέρος όπου οι άνθρωποι, οι πολιτιστικές εκφράσεις και οι παραδόσεις συναντιούνται και γνωρίζονται. Αυτό είναι που θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το γεγονός μας. Όταν άνθρωποι από πάνω από 80 χώρες καλωσορίζονται από τους κατοίκους του Μάλμε με υπόβαθρο από πάνω από 180 εθνικότητες, μπορεί να είναι απίστευτα συναρπαστικό.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και τις 37 συμμετοχές για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *