Eurovision 2024: Παρακολουθήστε τα αποκλειστικά τηλεοπτικά αποσπάσματα από τις σημερινές δεύτερες πρόβες(3/5)!

Με τις ετοιμασίες στο Μάλμε να έχουν πάρει φωτιά, ενόψει του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Εurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 7, 9 και 11 Μαΐου, τελείωσε αισίως η έβδομη μέρα των τεχνικών προβών. Μετά τις πρώτες τεχνικές τους πρόβες, στη σκηνή του Malmö Arena ανέβηκαν σήμερα οι επτά εναπομείναντες συμμετέχοντες του 2ου ημιτελικού, ο οποίος και λαμβάνει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη, για τη δεύτερη πρόβα τους.

Οι δεύτερες τεχνικές πρόβες των συμμετεχόντων ήταν 20λεπτες, αντί των 30 λεπτών που είχαν για την πρώτη τους πρόβα, και αποσκοπούν στη διόρθωση των όποιων ατοπιών της πρώτης τεχνικής πρόβας, καθώς και στην απόκτηση περαιτέρω εξοικείωσης με τη σκηνή. Οι δεύτερες πρόβες σηματοδοτούν ουσιαστικά και το τέλος των προετοιμασιών, αφού δίνουν τη σκυτάλη στις γενικές πρόβες, οι οποίες και έχουν τη μορφή του show που θα παρακολουθήσουν στους δέκτες τους οι τηλεθεατές.

Με την απαγόρευση της παρακολούθησης των τεχνικών προβών από τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, η EBU μόλις δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, αποκλειστικά αποσπάσματα από τις δεύτερες πρόβες των χωρών του 1ου ημιτελικού. Μάλιστα, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει ξεκινήσει από το 2017, η EBU μάς εξασφαλίζει αποκλειστικά τηλεοπτικά πλάνα από τις πρόβες των φετινών συμμετεχόντων, όπως θα τα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας την επόμενη εβδομάδα.

Οι χώρες που πραγματοποίησαν τις δεύτερες τεχνικές τους πρόβες σήμερα ήταν οι ακόλουθες:

  1. Άγιος Μαρίνος
  2. Γεωργία
  3. Βέλγιο
  4. Εσθονία
  5. Ισραήλ
  6. Νορβηγία
  7. Ολλανδία

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τα αποσπάσματα των δεύτερων προβών που έλαβαν χώρα σήμερα, παρακάτω:

Το πρόγραμμα προβών για τις χώρες του 1ου ημιτελικού συνεχίζεται με τις γενικές πρόβες, την Τετάρτη και την Πέμπτη το μεσημέρι(family show), καθώς και το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και είναι η πρόβα των επιτροπών που φέτος θα έχουν αναπληρωματικό ρόλο για τους ημιτελικούς. Φυσικά θα είμαστε μαζί σας και τότε για να τα σχολιάσουμε όλα!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Μάλμε:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ruby
    Ruby says:

    Άγιος Μαρίνος: Λειτουργεί πολύ καλά τηλεοπτικά αλλά όλο το staging είναι υπερφορτωμένο και σε ζαλίζει. Πολύ πληροφορία και όλες αυτές οι γκριμάτσες δεν βοηθάνε. Γενικά πολύ edgy. Μου φαίνεται απίθανο να προκριθεί το San Marino εδώ δεν προκρίθηκαν το 2022 με με τον Achille και εντός έδρας. Επίσης το 2021 αν και το Adrenalina ήταν από τα πιο fan favourite τραγούδια με το ζόρι ήρθε δέκατο στο televoting ,του ημιτελικού. Απλώς δεν θα βγει τελευταίο.
    Γεωργία: Θα την πω την αμαρτία μου. Μου έβγαλε vibes Noa. Νομίζω πως από όλα τα girl χορευτικά τύπου Malta, Κύπρος, Αυστρία αυτό φαίνεται το καλύτερο. Δίκαιο το hype. Η Νουτσα είναι τρομερή, μονο να είχε καλύτερο τραγούδι. Θα περάσει και μάλιστα όχι οριακά όπως πιστεύουν πολύ.
    Βέλγιο: Ο κόσμος είχε υψηλές προσδοκίες λόγω studio version και ο Musti δεν ανταποκρίνεται σε αυτές. Θεωρώ περνάει αλλά είναι στο όριο.
    Εσθονία: Φαίνονται πολύ ερασιτέχνες αυτοί on stage και φωνητικά είναι οι χειρότεροι μαζί με την Τσέχα.
    Ισραήλ: Δεν μπορώ να καταλάβω το hype για αυτή τη συμμετοχή. Μια generic μπαλάντα που μόνο το τελευταίο λεπτό είναι ενδιαφέρον, ένα basic staging, το κλασσικό λευκό φόρεμα που βλέπουμε πάντα σε τέτοια τραγούδια. Πολλοί λένε πως αν δεν υπήρχε το κακό κλίμα με το Ισραήλ το τραγούδι αυτό θα κατέληγε πιο ψηλά. Βασικά αν δεν υπήρχε όλο αυτό το πολιτικό σκηνικό φέτος το τραγούδι αυτό θα περνούσε τελείως απαρατηρητο. Και αν αυτό το τραγούδι το είχε πχ η Μολδαβία δεν θα πέρναγε καν ούτε τελικό.
    Νορβηγία: Πως να καταστρέψεις ένα επικό τραγούδι, με μια εξαιρετική μπάντα και ένα πολλά υποσχόμενο staging. Κανε άκυρα πλάνα. Υποτίθεται πως η τραγουδίστρια θα στροβιλιζοταν και γύρω της θα σου δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ότι σχηματίζεται μια καταιγίδα με τα κύματα της θάλασσας η μιας άγριας λίμνης. Δεν φάνηκε ούτε το κύμα, ούτε τα γραφικά στο πάτωμα με το νερό. Άλλο να μην εχεις concept, και άλλο να έχεις και να μην αναδεικνύεται σωστά λόγω πλάνων. Γενικά οι Σουηδοί τα έχουν θάλασσα με τα πλάνα φέτος. Εννοείται πως ακόμα και με αυτά τα πλάνα περνάει τελικό. Γενικά δεν πιστεύω πως θα έχουμε εκπλήξεις ως προς ποιες χώρες θα προκριθούν. Ίσως μείνει εκτός η Εσθονία για να περάσει κάποια άλλη χώρα;

    Απάντηση
  2. T.R
    T.R says:

    To Israel akougete exeretiko live mono I foni tis tragoudistrias xoris na akous ta enoxlitika pre recorded. I melodia tou to kati allo. I Norvigia ine dinamiko alla epidi I skini ine sti mesi olo to mood tou tragoudiou tha xathi me to koino sto plano kai ta simaiakia ton xoron pou tha fainonte sto fako 360 moires. I Ollandia tha psifisti poli sto koino. Avta ta xaza kai kits tous aresoun poli. I Georgia mou prokalese ena agxos kai olo pre recorded sketi koroidia. Anti kopela mou na peftis xamo kai na kiliese san zari, vges sti skini me tin fonara sou kai tragouda live.

    Απάντηση
  3. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Γεωργία και Νορβηγία, μακράν τα καλύτερα. Αν και νομίζω ότι η Νορβηγία είχε θέμα με τα πλάνα, αλλά θεωρώ ότι θα τα φτιάξουν. Βέλγιο και Εσθονία μεγάλη απογοήτευση. Συγκεκριμένα θεωρώ ότι η Εσθονία δεν θα περάσει και η δέκατη θέση ανήκει σε Δανία ή Αλβανία. Τείνω προς την Αλβανία λόγω διασποράς αν και θα προτιμούσα να περάσει και η Δανία και η Αλβανία

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *