Malmö Eurovision Song Contest 2024

Eurovision 2024: Σήμερα οι πρώτες δύο Dress Rehearsals (Press & Jury) του 2ου Ημιτελικού!

Βρισκόμαστε πλέον για τα καλά στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή της Eurovision 2024, καθώς μας χωρίζουν μόλις τρεις ημέρες από τον μεγάλο τελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Απόψε θα πραγματοποιηθεί στη Malmö Arena του Μάλμε, η Press και η Jury Rehearsal του 2ου Ημιτελικού, στον οποίο συμμετέχει η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι. Αξίζει να τονιστεί η σημασία του αποψινού σόου, το οποίο δεν είναι ένα απλό σόου στο οποίο οι αποστολές δοκιμάζουν διάφορα πράγματα για τη σκηνική τους εμφάνιση, αλλά είναι ένα σόου το οποίο μπορεί να καθορίσει τη βαθμολογία που θα λάβουν από κάποια χώρα που ενδεχομένως αύριο βράδυ να αντιμετωπίσει τεχνικά προβλήματα και δεν καταστεί δυνατόν να ψηφίσει το κοινό της.

Υπενθυμίζουμε πως η σειρά εμφάνισης του 2ου Ημιτελικού είναι η ακόλουθη:

  1. Μάλτα
  2. Αλβανία
  3. Ελλάδα
  4. Ελβετία
  5. Τσεχία
    Γαλλία
  6. Αυστρία
  7. Δανία
  8. Αρμενία
  9. Λετονία
    Ισπανία
  10. Άγιος Μαρίνος
  11. Γεωργία
  12. Βέλγιο
  13. Εσθονία
    Ιταλία
  14. Ισραήλ
  15. Νορβηγία
  16. Ολλανδία

Μην λησμονούμε πως στον φετινό διαγωνισμό, για πρώτη φορά θα δούμε τις Big 5 και τη διοργανώτρια Σουηδία να παρουσιάζουν κανονικά τα τραγούδια τους στους ημιτελικούς σε τηλεοπτική ροή. Έτσι, σήμερα θα δούμε τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία επί σκηνής.

Παρουσιαστές της αποψινής βραδιάς, όπως και όλων των σόου έως το Σάββατο θα είναι η Petra Mede και η Malin Åkerman.

Μέσα από το κανάλι μας στο YouTube θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όσα συμβούν στις σημερινές Press και Jury Rehearsal, οπότε συντονιστείτε στις 16:45 και στις 22:00 για να μάθετε πώς τα πήγε η Ελλάδα και οι υπόλοιπες χώρες που διεκδικούν μια θέση στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου!

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Καλή μεσημεριανή πρόβα στη Μαρίνα και σε όλους τους διαγωνιζόμενους και ρε παιδιά, λίγη θετική ενέργεια, σε αυτό το πλάσμα που κατάφερε και επανέφερε το διαγωνισμό σε επίπεδα ενδιαφέροντος μιας δεκαετίας πριν, δε θα βλάψει!
    Η Μαρίνα έχει τραγούδι που αρέσει και θα τα πάμε καλά.
    Μακάρι να είμαστε στις πρώτες 5 θέσεις θα πω εγώ, γιατί το αξίζει για όλα όσα έχει δώσει, για την προσπάθειά της, για το πόσο αξιοπρεπής είναι, για όλα όσα έχει ακούσει από τους σκατάνθρωπους εκεί έξω…
    Προσωπικά το τραγούδι που μάς εκπροσώπησε πέρυσι δεν μού άρεσε ποτέ, αλλά το μόνο που είχα γράψει σε σχόλια, ήταν πως δεν είναι ένα τραγούδι που θα άκουγα και ένα τραγούδι που θα είχε κάποια τύχη στο διαγωνισμό.

    Φέτος θεωρώ το ακριβώς αντίθετο!

    Πάμε για γα καλύτερα!

    Απάντηση
  2. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Επίσης, βρε παιδιά λίγο κράτει με την Κύπρο!

    Ακόμα και στο άρθρο πιο πάνω, στην τελευταία παράγραφο, γράφετε να συντονιστούμε στα live σας, για να μάθουμε πως θα τα πάει η ΚΥΠΡΟΣ…και οι υπόλοιπες χώρες στις σημερινές τους πρόβες…

    Διορθώστε το…

    Η Ελλάδα διαγωνίζεται σήμερα!

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Μια παρατήρηση στο χορευτικό της Φουρέιρα πρόσεξα ότι έκανε την ίδια κίνηση με την σαττι να βγάζει το μαντήλι σε κόκκινο χρώμα και να αρχίζει να το περιστρέφει όπως κάνει και η δική μας εκπρόσωπος μεγάλη αστοχία

    Απάντηση
  4. Aa Aa
    Aa Aa says:

    Καλησπέρα και πάλι, είδαμε ότι τα στοιχήματα έπεσαν έξω σε δύο χώρες στον Α’ ημιτελικό. Αντικειμενικά 6-7 χώρες θα περνούσαν σίγουρα και χωρίς να το δούμε από αυτούς. Οπότε αποδεικνύεται ότι με televote μόνο, τα στοιχήματα δεν είναι πολύ αξιόπιστα.

    Θεωρώ ότι θα περάσουν Ελλάδα, Αρμενια, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Μάλτα, Αλβανία, Γεωργία, Νορβηγία και Ισραήλ.

    Βόρειες χώρες έχουν μόνο τέσσερις, Δανία, Εσθονία, Λετονία και Νορβηγία. Και έχουν συνδεση πιο πολύ οι δύο μεταξύ τους. Οπότε δεν θα μου φανεί παράξενο είτε να περάσει μόνο μια από αυτές, είτε να συνεργαστούν και να περάσουν και τρεις και τέσσερις.

    Έχει πολλές χώρες από το Νότο που δεν έχουν κάποια ουσιαστική σύνδεση μεταξύ τους και πολύ πιθανό να δώσουν άλλου τις ψήφους τους. Για παράδειγμα, τα τελευταία χρόνια εμείς δεν παίρνουμε πολλούς ψήφους από Αλβανία, Μάλτα, Άγιο Μαρίνο και Ισραήλ.Αν δείτε ψηφιζομσστε κυρίως από τις βόρειες χώρες. Οπότε θέλω να μας στηρίξουν.
    Για τις τέσσερις χώρες από το Βορρά που έχουμε δει πως πάντα στηρίζουν η μία την άλλη.

    Απάντηση
  5. All about Eve
    All about Eve says:

    Έφτασε η ώρα της αλήθειας. Νωρίς το απόγευμα θα ξέρουμε αν:

    θα αντιμετωπίσουμε το φάσμα πιθανού αποκλεισμού ή αν περάσουμε μιας κακής θέσης στον τελικό (εκτός 15άδας)
    ή
    αν θα προσπαθήσουμε αξιοπρεπώς να μαζέψουμε το χαμένο μομέντουμ (οι αποδόσεις μας έχουν φτάσει στο 110 !!!) διεκδικώντας κάτι καλύτερο.

    Σε κάθε περίπτωση εύχομαι ένα πολύ καλό performance με σωστά φωνητικά και δυναμισμό.

    Απάντηση
    • one
      one says:

      δεν υπαρχει περιπτωση αποκλεισμου..το ξεχνας αυτο..η ελλαδα περναει 100% θεσ δεν θεσ…
      συμφωνω στο οτι θα ξερουμε εαν θα παμε για μια κακη θεση δηλαδη κατω απο 12η αλλιωσ εαν εχουμε μια αρκετα καλη σκηνικη παρουσια με τοσο χαλια τραγουδια φετος θα χτυπησουμε σιγουρα 7αδα-5αδα…
      καλη επιτυχια στην μαρινα μας

      Απάντηση
      • Eurofun
        Eurofun says:

        Η 5αδα δεν είναι εύκολη υπόθεση, ούτε η 10αδα. Ηδη 8 τραγούδια την έχουν συμπληρώσει την δεκάδα (Κροατία, Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ουκρανία). Με τυχαία σειρά τα έβαλα τα παραπάνω, αλλά θα είναι σίγουρα αυτά δεκάδα. Γενικά φέτος ότι θέση και να πάρουμε θα πρέπει να είμαστε περήφανοι. Μακάρι να μπούμε δεκάδα και καλή επιτυχία

        Απάντηση
  6. Aggeliki
    Aggeliki says:

    Ηρθε επιτέλους και η σειρά της Ελλάδας! Καλή επιτυχία στη Μαρίνα μας στις σημερινές πρόβες, και φυσικά στον αυριανό ημιτελικό!! Της αξίζουν τα καλύτερα!

    Απάντηση
  7. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καλή επιτυχία στο κορίτσι μας!!! Μόνο θετική ενέργεια και οι γκρινιάρηδες στο καλό!!
    ΥΓ: το ότι κάποιες στοιχηματικες δίνουν την ίδια απόδοση σε Ελλάδα και Φιλανδία με ξεπερνά… Προσωπικά ούτε Γαλλία, Ισραήλ, Ολλανδία, Ιρλανδία θεωρώ λογικό να βρίσκονται τόσο μακριά μας σε αποδόσεις αλλά γενικά την Ελλάδα εύκολα την κατεβάζουν δύσκολα την ανεβάζουν…
    Εύχομαι να τους βάλει φωτιά η Μαρίνα στα γελοία odds όπως χθες η Σλοβενία και η Σερβία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *