Eurovisionfun: 874.000 επισκέψεις και εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις στα social media μας την περίοδο της Eurovision!

Με ένα θρίαμβο άνευ προηγουμένου ολοκληρώθηκε η Eurovision 2024 για το Eurovisionfun. Δεν ήταν μόνο ο απίστευτος αριθμός επισκεπτών που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αλλά και η πέρα από κάθε φαντασία απήχηση μας στα social media, επιβεβαίωσε εκκωφαντικά πως το Eurovisionfun δεν είναι απλά η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα της Eurovision σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά ένα από τα τρία Eurovision media που πρωταγωνιστούν παγκοσμίως!

874.000 επισκέπτες τις δύο εβδομάδες του διαγωνισμού

Με αύξηση 100% σε σχέση με πέρσι, το Eurovisionfun επισκέφτηκαν τις δύο εβδομάδες του διαγωνισμού 874.000 μοναδικοί επισκέπτες. Αριθμός ρεκόρ φυσικά σημειώθηκε το Σάββατο 11 Μαίου, την ημέρα δηλαδή του τελικού, όπου 156.000 επισκέπτες από 129 χώρες σε όλο τον πλανήτη θέλησαν να ενημερωθούν για τα δρώμενα στο Μάλμε από την ιστοσελίδα μας.

Οι δέκα χώρες που είχαμε και την μεγαλύτερη απήχηση σε σειρά επισκεπτών ήταν οι ακόλουθες:

  1. Ελλάδα
  2. Ηνωμένο Βασίλειο
  3. Ολλανδία
  4. Κύπρος
  5. Ισραήλ
  6. ΗΠΑ
  7. Γερμανία
  8. Σουηδία
  9. Ιρλανδία
  10. Αυστραλία

Ο τεράστιος όγκος επισκεπτών είχε ως αποτέλεσμα ο ιστότοπος μας για μερικά λεπτά να “πέσει”, παρά το γεγονός πως είχαμε πρόσφατα αγοράσει πολύ μεγάλο πακέτο φιλοξενίας ώστε να ανταποκριθούμε στις υψηλές ανάγκες που πιστεύαμε πως θα προκύψουν, σε τέτοιο εν τέλει όμως βαθμό που δεν είχαμε προβλέψει.

Τα social media του Eurovisionfun πρωταγωνιστές

Αν μας εξέπληξαν οι παραπάνω αριθμοί, αυτό που συνέβη σε όλα τα social media, ήταν κάτι πέρα από κάθε αισιόδοξη φαντασία. Χωρίς μία χορηγούμενη, χωρίς να δαπανήσουμε 1 Ευρώ σε διαφημίσεις ή αγορασμένους followers, η διόγκωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας, ήταν απόδειξη της τεράστιας απήχησης μας στο αναγνωστικό κοινό. Συγκεκριμένα:

Instagram: Φύγαμε για το Μάλμε με 5.500 followers και πλέον είμαστε στους 16.500

TikTok: Φύγαμε για το Μάλμε με 11.000 followers και πλέον είμαστε στους 17.200

X: Φύγαμε για το Μάλμε με 2.600 followers και πλέον είμαστε στους 3.250

Facebook: Φύγαμε για το Μάλμε με 3.000 followers και πλέον είμαστε στους 4.100

YouTube: Φύγαμε για το Μάλμε με 7.500 subscribers και πλέον είμαστε στους 11.200

Με καθημερινό, πλούσιο και πολλές φορές αποκλειστικό περιεχόμενο, τα social mediam μας έγιναν επίκεντρο του γιουροβιζιονικού ενδιαφέροντος σε Ελλάδα και εξωτερικό. Καθόλου τυχαία δεν ήταν η τεράστια αυτή επιτυχία μας, αφού πλέον παρότι μετράμε ούτε 6 χρόνια ζωής, μπορούμε να καυχηθούμε πως πέραν της νο1 ιστοσελίδας της Eurovision στην Ελλάδα σε Κύπρο, είμαστε και η πιο δημοφιλής στα social media, προσπερνώντας τους ανταγωνιστές μας που δραστηριοποιούνται στα social media επί μία 15ετία …

Το Eurovisionfun έπαιζε κυριολεκτικά παντού

Εδώ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά, αφού γνωρίζετε πως οι άνθρωποι του Eurovisionfun έπαιζαν κυριολεκτικά σε όλη την ελληνική τηλεόραση, προσπαθώντας να σας μεταφέρουν όλα όσα λάμβαναν χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας και τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Σε περισσότερες από 25 εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές, οι συντάκτες του Eurovisionfun είχαν την τιμή να κάνουν ζωντανές ανταποκρίσεις. Σύσσωμη σχεδόν η ελληνική τηλεόραση εμπιστεύθηκε την ιστοσελίδα μας, για να σας μεταφέρει το παλμό από τον φετινό διαγωνισμό.

Το Eurovisionfun όμως ήταν και στα μεγαλύτερα ελληνικά ραδιόφωνα, τόσο της Αθήνας, όσο και της Θεσσαλονίκης, ενώ διαπιστευμένοι μας μίλησαν και σε ξένα media.

Το Eurovisiofun ήταν κυριολεκτικά παντού, στο κέντρο τύπου, στην αρένα, στο eurovillage, στις τηλεοπτικές εκπομπές, στα social media, στο διαδίκτυο με την αρθρογραφία μας. Χάρις σε όλους εσάς βιώσαμε αυτή την ικανοποίηση, να επιβραβεύεται σε αυτό το βαθμό η δουλειά 40 και πλέον ατόμων, που εργάστηκαν σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω και από εδώ τον Γιάννη τον Πασχαλίδη, για την ακατάπαυστη προσπάθεια του, να μην έχουμε κανένα τεχνικό ζήτημα και η ιστοσελίδα να ανταπεξέλθει με αυτό τον όγκο των επισκεπτών. Τον Απόστολο Μπογιάννο, που από την Ελλάδα συντόνιζε την ομάδα μας που είχε μείνει πίσω για να βγει στην ώρα της, όλη αυτή η απαιτητική αρθρογραφία. Την ομάδα που ταξίδεψε στο Μάλμε, αλλά και φυσικά όλους όσους έμειναν στην Ελλάδα και δούλεψαν εξίσου σκληρά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες τόσο στην ομάδα της ΕΡΤ, όσο και στην ομάδα του ΡΙΚ για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη την σεζόν, ευελπιστώντας στην ίδια και καλύτερη συνεργασία την νέα χρονιά.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, για την απίστευτη αγάπη και υποστήριξη που δεχθήκαμε τόσες ημέρες στο Μάλμε. Τόσο διαδικτυακά, όσο και διά ζώσης, εισπράξαμε απίστευτη ικανοποίηση και δεσμευόμαστε σε σπουδαιότερα πράγματα στο μέλλον!

Το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι το Eurovisionfun! Σας ευχαριστούμε, εις το επανιδείν!

*Σε όσους μας ρωτάτε πως μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, θα βγάλουμε σύντομα σχετική ανακοίνωση, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *