Ισραήλ: Επιβεβαίωσε την συμμετοχή του για την Eurovision 2025!

Η χώρα που βρέθηκε φέτος στο επίκεντρο όσο καμία άλλη, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, επιβεβαίωσε την συμμετοχή της για την Eurovision 2025, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για την διαδικασία επιλογής που θα ακολουθήσει.

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, επιβεβαίωσε στους συναδέλφους μας στο Euromix, πως θα συμμετάσχει κανονικά στην Eurovision 2025, τον ερχόμενο Μάιο στην Ελβετία. Μάλιστα όπως επισημαίνεται η ΚΑΝ πρόκειται στο επόμενο χρονικό διάστημα να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τρόπο ανάδειξης του καλλιτέχνη, αλλά και του τραγουδιού, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στον επόμενο διαγωνισμό.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει στην μέθοδο επιλογής, το πιθανότερο είναι να συνεχίσουν το format του Hakokhav Haba (Rising Star), μέσω του οποίου από το 2015 όποτε το χρησιμοποίησαν προκρίνονται πάντοτε στον τελικό, πέτυχαν μία νίκη το 2018 και δύο ακόμη τοπ10. Δεν αποκλείεται φυσικά ούτε η απευθείας ανάθεση (όπως έγινε με την περίπτωση της Noa Kirel). Το ενδεχόμενο ενός εθνικού τελικού,  δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πιθανότητες.

Η ΚΑΝ ελπίζει πως η Eurovision 2025 θα είναι πιο ήσυχη και με λιγότερο δράμα, ευελπιστώντας σε μία πιο ειρηνική σεζόν για όλους.

Το Ισραήλ είναι η 11η χώρα μέχρι στιγμής που έχει εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχει στη Eurovision 2024, μετά την Αυστρία , το Βέλγιο , τη Δανία , το Λουξεμβούργο , τη Μάλτα , την Ισπανία , την Πορτογαλία , την Κροατία , τη Γερμανία και τη διοργανώτρια Ελβετία.

Σας υπενθυμίζουμε πως το Ισραήλ εκπροσώπησε φέτος η Eden Golan με το Hurricane, το οποίο και κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
9 ΣΧΟΛΙΑ
    • 899
      899 says:

      Πιπέρη στο στόμα σου. Θα τα ακουει το eurovision fun αυτά που λες και θα βγάζουν σπυράκια. Ειναι δυνατον νσ βριζουμε το Ισραηλ και μαλοστα μπροστά στο b eurovision fun?
      Χαχαζα

      Απάντηση
      • Harry
        Harry says:

        Τα σβηνουν τα σχολια που δεν τους αρέσουν… Ειναι η δημοκρατία που επικρατει και στη χωρα αλλωστε και εχουμε συνηθίσει..

        Απάντηση
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Υπέροχα νέα! Εύχομαι να αποχωρήσουν τώρα μαζικά 10-15 χώρες γιατί έχει κουράσει αυτή η κατάσταση.
    Το Ισραήλ βαράει το βιολί του και οι βρωμιάρηδες της EBU χορεύουν στο ρυθμο του, ενώ υπάρχει διεθνής κατακραυγή…
    Μόνο μια ηχηρή απουσία πολλών χωρών θα γράψει το τέλος αυτού του -πλεον- ανούσιου διαγωνισμου που η EBU έχει μετατρέψει σε πολιτικό οικονομικό τσίρκο.
    Κρίμα και ξεφτίλα.

    Απάντηση
  2. ...
    ... says:

    Ο joost μάλλον έκανε κάτι πολύ πιο βιαιο απ’ την δολοφονία χιλιάδων μωρών και για αυτό τον απέκλεισαν αλλά κράτησαν στον διαγωνισμό το Ισραήλ. Υποκριτές

    Απάντηση
  3. Harry
    Harry says:

    Απο το κακο στο χειρότερο… το eurovisionfun θα το εγκρίνει αυτο το σχόλιο ή θα το σβησει και αυτό επειδή δεν συμφωνεί??? Ευχομαι να αποσυρθούν καμια 10αρια χωρες να δω τι θα κανετε του χρονου…

    Απάντηση
  4. Christos
    Christos says:

    Τωρα ολες οι υπόλοιπες χωρες γνωρίζουν αρκετα νωρις οτι το Ισραηλ θα βρίσκεται κανονικα του χρονου στον διαγωνισμό. Προφανώς και η EBU θελει να δει τι αντίκτυπο θα εχει αυτο οικονομικα και το ποιοι θα συνεχισουν και ποιοι οχι για να παρει τις αναλογες αποφασεις. Παντως οποιος δηλωσει οτι παει δεν εχει μετα δικαίωμα να γκρινιάζει γιατι συμμετέχει το Ισραηλ

    Απάντηση
    • Alexander
      Alexander says:

      Ακριβώς! Δεν χωρούν πια δικαιολογίες τύπου “δεν θέλω να συμμετέχει το Ισραήλ αλλά εγώ θα δηλώσω κανονικά συμμετοχή και θα περιμένω να δω τι θα αποφασίσει η EBU”. Η EBU πλέον έχει κάνει τη θέση της πιο ξεκάθαρη από ποτέ: Το Ισραήλ είναι ιερή αγελάδα, δεν το αγγίζει κανείς. Αν κάποιοι καλλιτέχνες επιλέγουν να ανοίξουν beef με το Ισραήλ πριν το διαγωνισμό με δηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων και νομίζουν ότι θα το αφήσουν να περάσει στο ντούκου, δεν έχουν ιδέα τι εστί Ισραήλ. Οπότε ας μη γκρινιάζουν μετά για το bullying που θα δεχτούν από τους Ισραηλινούς. Έχει κουράσει πια το θέμα με το Μπάμπι και το κάθε Μπάμπι που πάει εκεί να κάνει ακτιβισμό. Ας ασχοληθούν μόνο με τη μουσική, αλλιώς να κάτσουν σπίτι τους.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *