Helena Paparizou

Έλενα Παπαρίζου: “Όπως η Μαρίνα ήθελε να κάνει αυτό που ήθελε, έτσι εκφράστηκε και η Αθηναΐς”

Ίσες αποστάσεις κράτησε η Έλενα Παπαρίζου, από το περιστατικό που συνέβη στην απονομή των βραβείων MAD VMA 2024 μεταξύ της Αθηναίδος Νέγκα και της Μαρίνας Σάττι και το οποίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media.

Ερωτώμενη από τον Γρηγόρη Μπάκα και το Πρωινό του ΑΝΤ1, η Έλενα Παπαρίζου στάθηκε στην ελευθερία του λόγου, και υποβάθμισε το γεγονός:

Τίποτε δεν έγινε. Ήταν ένα στιγμιότυπο. Όπως και η Μαρίνα ήθελε να κάνει αυτό που ήθελε, έτσι εκφράστηκε και η Αθηναΐς.

Σας υπενθυμίζουμε πως στην απονομή των βραβείων MAD VMA 2024, η δημοσιογράφος Αθηναίς Νέγκα κλήθηκε να κάνει την απονομή για τον pop καλλιτέχνη της χρονιάς, νικήτρια του οποίου ήταν η Μαρίνα Σάττι. Την στιγμή της απονομής η Αθηναίς Νέγκα ανέφερε πως θα μπορούσε να μην πει το όνομα της και απλά να χασμουρηθεί, αναφερόμενη στο περίφημο πλέον χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στην συνέντευξη τύπου στην Eurovision όταν μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ. Στην συνέχεια και αφού κάλεσε την Μαρίνα Σάττι στην σκηνή είπε πως ενώ την εκτιμά ως καλλιτέχνη, διαφωνεί σε πολλά μαζί της.

Η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε και στην Eurovision και στο ενδεχόμενο να την δούμε ως διαγωνιζόμενη ξανά στην σκηνή του διαγωνισμού.

Ποτέ δεν έχω πει όχι στη Eurovision. Εννοείται θα ξανά πήγαινα.

Θα θέλατε να δείτε ξανά την ‘Ελενα Παπαρίζου στην Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ανθη
    Ανθη says:

    Σας καταλαβαίνω θέλετε να τα έχετε καλά και με τις δύο μόνο που η Μαρίνα εκφράστηκε μουσικά με το στυλ που ξέρουμε χρόνια χωρίς να προσβάλει όπως έκανε η Αθήναις άσε που το έκανε και δημοσίως και σε ακατάλληλη στιγμή εμένα μου κάνει κακία όλο αυτό η προβολή της προσωπικότητας της για να συζητηθεί τίποτε αλλο

    Απάντηση
    • Κωνστντίνος
      Κωνστντίνος says:

      Από πότε το χασμουρητό είναι μουσική έκφραση και από πότε η συνέντευξη των φιναλιστς είναι ιδιωτική συζήτηση και όχι δημόσια;

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *