Έρευνα πραγματοποιεί η EBU για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της Eurovision 2024!

Η EBU επιβεβαίωσε στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια ανεξάρτητη αξιολόγηση όλων όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024 και στιγμάτισαν με τον τρόπο τους την φετινή διοργάνωση.

Μια ανεξάρτητη έρευνα για την Eurovision 2024 επιβεβαιώθηκε ότι πραγματοποιείται, σύμφωνα με όσα αναφέρει το RTL Boulevard νωρίτερα σήμερα.

Για να ενισχύσουμε περαιτέρω τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ζητήσαμε από έναν ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα να εξετάσει την Eurovision 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Μάλμε, ώστε στην συνέχεια να μοιραστεί ιδέες και διδάγματα με τα διοικητικά όργανα της EBU για να υποστηρίξει τη συνεχή βελτίωση αυτής της παγκόσμιας εκδήλωσης.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από το δικό δικό μας ρεπορτάζ. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ήδη το ΡΙΚ έχει απαντήσει στην εν λόγω έρευνα, θέτοντας όλα τα ζητήματα που βίωσε η κυπριακή αποστολή στο Μάλμε, αλλά και τρόπους ώστε ο διαγωνισμός να αποκτήσει και πάλι τον fun χαρακτήρα του.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: RTL Boulevard
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *